Smoke Without Fire

Kada je reč o animal printu, prugicama, i pogotovo njihovoj kombinaciji, ne obazirem se preterano na to koliko su i dalje aktuelni. Tačnije, kada je reč o printovima koje volim, dopuštam sebi luksuz potpune nezainteresovanisti za trenutne trendove. I uživam noseći ih. Zasebno, ili u kombinaciji. Vraćam im se često koliko i najklasičnijim komadima poput bele košulje ili salonki. Jer, oni su za mene upravo to: klasika. Doduše pomerena. Ona koju, zapravo, i najviše volim.

U ovoj varijanti biram duži sako i kraću suknju, i na sve dodajem gumenjake. Vidim ovo kao sebi najsvojstveniji način kombinovanja, s obzirom da igram na svom omiljenom terenu: onom između elegancije i udobnosti. Ipak, nikako ne sporim da bi i potpetica, i čizma do članka, ali i oksfordice sjajno začinile priču. Varijacije na zadatu temu prepuštam vama. Baš kao i komentare na ovaj post! Do idućeg… Vaša B.

01020610090807

wearing: blazer: SHEINSIDE; skirt: SHEINSIDE; bag: OASAP; scarf: AUPIE;
boots: TOMMY HILFIGER; sunglasses: PARFOIS; necklaces: ONECKLACES (the name) & SIX; rings: H&M; tights: CALZEDONIA; watch: TOMMY HILFIGER;

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Just a Simple Story…

  Sve je krenulo od belog blejzera. Nastavilo se peplum bluzicom. Da...
Read More

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *