Sunday Micro Trend: White Nailpolish

02
 
Odavno belu ne smatram bojom isključivo rezervisanom za leto. Kako u pogledu garderobe tako i aksesoara, ali i šminke. Otud i nova rubrika, koju danas započinjem, startuje osvrtom na nošenja kreč belog laka, letnjeg trenda koji ću sa zadovoljstvom konzumirati i tokom jesen.
j
Prilagodljivost, praktičnost i univerzalnost, samo su neke od prednosti belog laka na noktima. Bez obzira na eleganciju odnosno neformalnost odevne kombinacije, bez obzira na boje koje u njoj dominiraju i bez obzira na period dana tokom kojeg ćete je nositi, belina na noktima sjajno će se uz istu uklapati.
g
Bitno je naglasiti da u slučaju ovog trenda u obzir dolazi samo ”kreč” varijanta. Dakle, bitno je postići efekat guste i jake bele. Jedan premaz vam verovatno neće biti dovoljan, stoga ne štedite. Da biste postigli što bolji krajnji rezultat, obavezno nanesite osnovu. Lično, preporučujem Deborah BB osnovu sa vitaminima E i F, i hranljivim mineralima. Ovakav vid osnove sprečiće stvaranje prozirnih linija prilikom nanošenja prvog sloja, čime će i efekat kreč bele biti brže postignut.
b
010
k
Sam lak mora biti gust i postojan. Takva kombinacija se teže pronalazi, jer gusti lakovi umeju da budu skloni ljuštenju i pucanju. Ono što vam ja mogu preporučiti jeste OPI lak za nokte u nijansi Alpine Snow, koji i vidite na fotografijama u ovom postu. Boja je vrlo intenzivna a sam lak postojan. Jedina zamerka ide na oštrinu četkice, koja podstiče stvaranje prozirnih linija koje sam već napomenula. Ipak, intenzitet boje sve to nadomesti.
b
Za kranji efekat, naneti lak premažite zaštitnim providnim slojem. Da li će on imati efekat sjaja, da li će uticati na brže sušenje ili će imati samo ulogu zaštite boje, prepuštam vama da odlučite. Proizvod koji ja najčešće biram jeste Deborah premaz za zaštitu i brže sušenje (Deborah Quick Dry Top Coat).
b
Nepisano pravilo kaže da ovako intenzivan beli lak bolje stoji kratkim noktima. Ja po tom pitanju nisam isključiva. Dakle, bez obzira da li nosite duže nokte ili ste verni pobornik kratkih, nema potrebe da zaobilazite ovaj trend, koji je u isti mah doprinosi elegantnom i buntovničkom izgledu.
n
DSC_4423
b
Nadam se da sam vas ubedila. Prvom sledećom prilikom kada se po ko zna koji put uhvatite za krv crveni lak, ili nanovo odlučite da jesen dočekate sa french-om na noktima, dopustite sebi kratki izglet u neočekivano, i nanesite dva, tri sloja bele. Sigurna sam da će vam prijati. Do idućeg posta, ostanite spremni na izazove… Vaša B.
n
ph. Divine World of Fashion
nail polsih: OPI Alpine Snow
bracelet: Ocho D. Esign; ring: ROMWE
Tags from the story
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Julska enterijer priča: Ablok ogledni stan u Emmezeti

Uvek je zadovoljstvo poželeti vam dobrodošlicu u novu enterijer priču. Danas ću...
Read More

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *