Supergirl

Odmah bih da se ogradim od naziva posta i odbacim i najmanju sumnju da sam toliko neskromna da bih sebe nazvala superdevojkom. Sa druge strane, ne mogu da osporim emotivnu povezanost sa pesmom istoimenog naziva (možete je poslušati dok listate post) i njenim direktnim uticajem na moje raspoloženje poslednjih dana. Iz istog proistekao je i naziv posta. Ništa nije slučajno, a ponajmanje to što sam ovo javljanje započela muzikom. Naime, gledajući ovaj post, i kombinaciju u njemu, nisam mogla da se otmem utisku da bi ovo bio savršen outfit za koncert ili dobru klupsku svirku. Mada sam outfit prošetala totalno drugim povodom, njegova oštrina, sa primesama buntovničkog uz kombinaciju sa ženstvenim, asocirala me je na neki dobar rok zvuk. Te tako, ako se spremate za već započetu koncertnu sezonu, evo mog predloga kako da rešite dilemu šta obući za tu priliku.

Inače, moram posebno da se osvrnem na kožnu jaknu, koja je deo kolekcije koju je Matthew Williamson dizajnirao za Lindex. Odličan komad kojim sam konačno zadovoljila svoju višesezonsku želju za kratkom kožnom jaknom. I naravno, kako je prošetati nego uz čipkanu haljinu i sa ravnim čizmama.

Kako se vama dopada ova all-in-black verzija? Čekam utiske i najsrdačnije vas pozdravljam sa Kopaonika gde ću provesti predstojeći vikend. Do idućeg posta, ostanite mi pozitivni. Vaša B.

050107040908020603


wearing: all by LINDEX except boots that are CHOIES and sunglasses that are PARFOIS;
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

BOOM

Nagli prelaz. Sa klasike i suptilnog, na nešto smeliji i urbaniji momenat....
Read More

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *