Through Her Lens

DSC_1652 copy
Sasvim slučajno, preko Facebook-a, počela sam da pratim njen rad. Najpre sam primetila svadbene fotografije. Kao antisvadbarski nastrojenoj devojci, fotografije venčanja nikada mi posebno nisu bile privlačne. Njene su, ipak, bile drugačije. Prirodne, istinski spontane i emotivne. Pa čak i da je trenutak fotografisanja pripreman satima, to se nije primećivalo. ”Ovo je dobar fotograf”, pomislila sam.
Koji mesec kasnije, i zvanično ćemo se upoznati, nakon slučajnog susreta u gužvi Bulevara. Dogovorile smo se da sa prvim lepim vremenom popijemo kafu i napravimo par fotki. Plan se konačno ostvario na kraju prošle sedmice. Nakon nekoliko gutljaja predaha u Beton hali, ukrali smo  koji fini kadar, par lepih fokusa i nešto minuta poziranja. Pred objektivom moja malenkost u zelenoj varijanti, sa svežom frizurom, koja se odmah popela na sam vrh omiljenih mi verzija. Sve delo genijalne Tijane iz Artego Hair studija. Iza objektiva, divna Jovana Tomašević. Žena od koje sam u samo nekoliko sati saznala toliko toga o fotografiji i spoznaji sebe na njima. Kranji rezultat pred vama.
Malo je reći da volim ove fotografije. Radujem se što i ovoga puta prepoznajem ono istinsko u njima, izvučeno svom snagom iz mene, tog popodneva za fotografisanje neraspoložene. Ipak, Jovana je uspela da me pokrene, što vidim kao vrednost jednog fotografa. Radujem se vašim komentarima. Do idućeg posta…Vaša B.
DSC_1668

DSC_1680
DSC_1622 copy
DSC_1633
DSC_1636
DSC_1682
DSC_1711
DSC_1727
DSC_1833
DSC_1758
DSC_1827
DSC_1829
wearing: blouse: OASAP; blazer: ZARA; pants: ZARA;
sandals: ZARA; bracelets: LOUD-Make A Statment;
 (za sve čitaoce bloga i dalje važi popust od 50% na bilo koji od tretmana;
ukoliko vas zanimaju cene, adresa ili nešto treće slobodno mi se javite na jedan od mejlova)
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

BFW: day 1 – Ivana Pilja S/S 2013 Fashion Show

  Kako je, verujem, većina većini vas već dobro poznato (no nije...
Read More

60 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *