Timisoara: Day 3

DSC_4224
Treći dan u Temišvaru, između ostalog, bio je namenjen za šoping. Iako ne volim da dragoceno vreme na putovanjima, trošim u te svrhe, veličina Temišvara dozvoljvala je luksuz od par sati provedenih u tržnom centru Iulius. Ogroman, snabdeven i konfuzan. Bio bi ovo najkraći opis ovog centra. O rezultatima temišvarskog šopinga, više u sutrašnjem postu, a u ovom se osvrćem na svoj outfit namenjen za poslednje popodne u Rumuniji. Kao što ste i primetili, ovog vikenda sam težila toplim i udobnim kombinacijama. Bio je ovo još jedan korak u tom smeru. Pantalone sa printom, spadaju u red onih trendova koje sam želela da izgustiram, i priznaću, uživala sam u tome. U istu kategoriju smeštam i trend iscepanih komada. Sve ostalo u u ovoj kombinaciji vuklo je na klasiku, sa zadatakom da umiri spoj pantalona i džempera. Bio je to ležeran outfit za ležeran vikend. I to bi možda i bila najadekvatnija reč kojom ću opisati svoju prvu, i nadam se ne i poslednju, posetu susednoj Rumuniji. Ležerno, opušteno, mirno, prijatno, okrepljujuće. Baš kako treba, u danima koji traju sve kraće, a liste obaveza su sve duže. Sa sutrašnjim javljanjem vraćamo se u Srbiju, i nastavljamo uobičajnim ritomom. Do tada, budite mi pozdravljeni. Vaša B.
The last afternoon in Timisoara I spent in shopping. In tommorow’s post you’ll be able to see which new pieces I brought with me. Now, I want to tell you more about my outfit for that day. As you noticed, this weekend I have wore warm and comfortable outfits. This combination was another step in that direction. Pants with prints, are among those trends that I wanted to try this season. The same is with the trend of ripped pieces. Everything else was pure classic.
It was a casual outfit for a casual weekend. And that might be the most appropriate word to describe my first, and hopefully not the last, visit to neighboring Romania. Until  next post, in wich we will coming back to Serbia, I am sending kisses to all of you! Yours B.
DSC_4154a

DSC_4299
DSC_4436
DSC_4385
DSC_4135 (2)
DSC_4251
DSC_4369
DSC_4414
DSC_4163
DSC_4375
DSC_4441
DSC_4518
wearing: shirt: STRADIVARIUS; pants: STRADIVARIUS; sweater: SHEINSIDE;
 coat: MISS SIXTY;  boots: U.S.POLO; bag: STRADIVARIUS;
necklace: PrePlet ART; gloves: ALDO;
Tags from the story
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Kako da što bolje organizujete svoje sledeće putovanje

Dobra organizacija je pola urađenog posla. Bez obzira koji posao da je...
Read More

47 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *