Under the bridge + Name of the Sheinside Giveaway Winner

01
Ovo je jedno od onih javljanja kada mi nedostaju reči. Verovatno zato što ih je danas već toliko izrečeno, te mi veče služi kao relaksacija od svega, pa i od priče. Razumećete što će ovo biti jedan kratak post. Barem kada je tekstualni deo u pitanju.
Nakon dužeg vremena, imala sam koji sat više da sa divnom Jovanom rekapituliram šta se to važno desilo od našeg prethodnog viđenja. Posao, ljubav, prijatelji, blog. Tema dovoljno, vremena i ne baš. Ipak, život je konačano malo usporio, i pružio luksuz odmora od svakodnevnice. Sve smo začinile fotografisanjem za blog, čiji su rezultati pred vama. Jak print na divnoj Oasap bluzi, i smireniji ostatak, bili su moj odabir za ovu sredu. Žute salonke, posle dužeg vremena nanovo su prošetale ulicama Beograda a boyfriend farmerice dale su dozu udobnosti i nehajnosti. Tu bi priča bila završena. Makar za ovo javljanje. Čekam vaše utiske! Do idućeg posta, pozdravljam vas. Vaša B.
P.S. Kašnjenje povodom proglašenja dobitnice Sheinside nagrađivanja nije bilo namerno, već je bilo posledica velikog broja obaveza usled kojih nisam stigla da ranije sve podatke proverim i uvrstim samo one valdine. Izvinjavam vam se na tome. Konačno, imamo srećnu dobitnicu! 
U pitanju je: Jelena Glogovac! Čestitam! 🙂
04

06
08
02
05
11
10
07
09
03
…veeeeliko hvala Jovani (Bonjour…JR) na divnim fotkama i divnom popodnevu! :*
wearing: blouse: OASAP; jeans: ZARA; blazer: SHEINSIDE; shoes: BERSHKA;
bag: ROMWE; necklace: OASAP; rings: H&M, PARFOIS; sunglasses: PARFOIS;
hair: ARTEGO HAIR STUDIO (popust od 50% za sve čitaoce mog bloga i dalje važi; za sve informacije o cenama i tretmanima javite mi se na jedan od mejlova)
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

let’s go to shopping!

Danas vas, dragi moji, vodim sa  mnom u shoping! Dobro, nažalost ne...
Read More

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *