Unfinished Sympathy

 

01
Ako bih morala da se odlučim za najpraktičniji komad ovog leta, onda bi to morala biti pamučna siva majica iz ovog posta. Raznovrsnost prilika u kojima je nošena kreće se od onih elegantnijih, preko poslovnih do potpuno opuštenih. Uz dobre prateće komade, majica ovog tipa postaje najzahvalniji basic komad. Ponoviću da je prositekla iz jednostavnog DIY poduhvata, u kojoj sam standardnoj pamučnoj majici isekla rukave i okovratnik (slobodno napišite u komentarima ukoliko želite da vidite uputstva za ovaj DIY).  Kako je majica sama po sebi vrlo neobaveznog kroja, volim da je dopunim nešto ozbiljnijim komadima, ne bih li dobila malo formalniji ili elegantniji outfit, baš kao i u današnjoj kombinaciji.
Inače, ne zaboravite da se učestvujete na FashionBloger takmičenju u stajlingu jer vas, između ostalog, čeka fantastilčna nagrada u vidu puta za Milano ili London na Fashion Week. A tu je i vredna nagrada od 1000 evra u gotovini. Rekla bih da je to 1001 dobar razlog za prijaviti se što pre!
VAŽNO OBAVEŠTENJE: Kako sam imala problema sa svojim prethodnim mejlom prinuđena sam da ga promenim, tako da me od sada svi možete kontaktirati na branasdivineworld@yahoo.com. Ukoliko sam nekom od vas ostala dužna odgovora, to je upravo iz pomenutih problema, tako da me slobodno možete ponovo kontaktirati na novom, iako će stari ostati još neko vreme aktivan.
Do idućeg posta veliki pozdrav za sve… Vaša B.

 

If I had to choose the most practical piece of this summer, it would have to be the grey cotton shirt from this post. Variety of circumstances in which I was wearing it, ranges from elegant to business and totally casual. With good supporting pieces, this type of shirt becomes the most useful basic piece. I made it in a simple DIY project, in which I had cut a standard cotton shirt (If you want to see that DIY, let me know in comments of this post). As the shirt itself is very casual, I like to combine it with some more serious pieces as in today’s post.
 
IMPORTANT NOTICE: As I had problems with my previous email adress, I was forced to change it, so now all of you can contact me at branasdivineworld@yahoo.com. If I owe a response to any of you, it is because of the mentioned problems, so feel free to contact me again, but via the new mail address, although the old remain will active for some time.
Until next post, greetings to all… Yours, B.
02

DSC_1236
09
06
08
07
10
05
04
…hvala mojoj Slađi na sjajnim fotografijama! :*

wearing: shirt: NON BARNDED + DIY; skirt: SHEINSIDE;

sandals: NAUGHTY MONKEY;
bag: TAŠNARIJA; sunglasses: PARFOIS; necklace: WHOLESALE-DRESS.COM
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Modna nervoza i kako je prevazići

Nikada nisam bila preterano veliki fan Ane Vintur, njene pojave i stavova,...
Read More

50 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *