Enterijer osveženje i inspiracija

U roku od samo sat vremena nakon što sam objavila OVU fotografiju na svojoj Facebook stranici nekoliko vas mi je poslalo poruku sa pitanjem ”Gde su kupljene šibice?”. Bio je to i više nego jasan znak da se ovaj mali, simpatični detalj mora naći na blogu. A zajedno sa njim još nekoliko noviteta kupljenih u proteklih par dana. Jer da, i dalje sam duboko u fazi umesto-garderobe-kupujem-sitnice-za-kuću. I bez obzira što me povremeno plaši činjenica da se više radujem novoj vazi no novim cipelama (domaćica u meni se budi polako ali sigurno), uživam maksimalno i ne nameravam da išta menjam. Osim rasporeda u stanu, razume se.

Posledica jednog takvog razmeštaja jeste kutak koji ćete videti u današnjem postu. A tamo, u glavnoj ulozi oni spomenuti noviteti: šibice u savršenoj kutiji čiji kolorit neverovatno dobro odgovara bojama moje sobe, Koncept 45 sveće koje me podsećaju na one iz ponude brenda Jo Malone, nešto starih i nešto novih knjiga (”Audicija” je najnoviji doprinos biblioteci; kupljena usled činjenice da je film koji je po njoj simljen po mnogima jedan do najboljih horor filmova svih vremena), vaza o kojoj sam vam pisala u OVOM postu i nova činijica, idealna za odlaganje nakita koji najčešće nosim. Sve upakovano tako da se slaže uz ramove na zidu, o kojima sam vam više rekla OVDE i OVDE.

Dakle, kutak koji je za mene i moju sobu malo osveženje, a koji će za vas, nadam se, doći kao mala doza inspiracije. Spisak svih spomenutih komada sa lokacijama u kojima su kupljeni čeka vas na kraju posta. Do idućeg, srdačno vas pozdravljam i želim divan vikend. Vaša B.

03a0205

vaza: Kvadart
sveće: Koncept 45
činija: Home Centar
knjige: Knjižara Vulkan
šibice: Delfi Skver
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Indian Summer

  Ništa kao dobar par jesenjih oksfordica. Idealna doza muževnosti u jednom...
Read More

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *