Avon Distillery: priča o čistoj lepoti

Prvobitno sam planirala da priču o kampanji ”Čista lepota” sačuvam kao kratak zapis na svojim društvenim mrežama. Kada sam videla krajnji rezultat, shvatila sam da bih se ozbiljno ogrešila o jedan divan projekat u čijem su stvaranju učestvovale isključivo žene: nas tri kao sagovornice i njih pet kao ekipa koja je sve osmislila, snimila i montirala. A to je tek jedan od mnogih razloga zbog kojih je priča o Avon Distillery liniji jedinstvena. Drago mi je da je ta jedinstvenost ispraćena specifičnom kampanjom u kojoj nije bilo product placementa i u kojoj se ni u jednom trenutku nije pričalo o proizvodima, ali jeste o vrednostima koje su u bliskoj vezi sa onim što ova linija slavi.

Neću vam prepričavati video već ću vas pozvati da ga pogledate. Čućete šta smo to Miona Marković (glumica), Anja Šušnjar (influenserka) i ja govorile na različite, ali povezane teme, i videćete kako su Katarina Koljević (rediteljka),  Milica Drakulić (direktorka fotografije), Andrijana Krčmar (montažerka), Milica Lukić (dizajnerka zvuka) i Jelena Vacić (snimateljka zvuka) našu priču upakovale.

Volela bih da nakon što odgledate video i sami napišete koju reč o temama kojih smo se dotakli. Volela bih da čujem da li se i koliko slažete sa onim što smo mi rekle, ali i šta je za vas lepota, kada ste 100% svoji, da li ste odgovorni prema sebi i šta pomislite ili sebi kažete kada se pogledate u ogledalo. Sigurna sam da će vaši odgovori biti divan dodatak ovoj priči.

Uz krajnji rezultat, odnosno video, moram sa vama da podelim i fotografije nastale tokom snimanja kampanje. Rekla bih da, baš poput samog filma, odišu melanholijom, nežnošću i čistotom, te da i one sjajno prate Distillery priču koja je posvećena prvoj veganskoj Avon liniji za negu kože lica.

 

A kada smo već kod linije, evo i nekoliko reči o njoj: naziv Distillery je idealno opisuje jer je upravo procesom destilacije dobijen maksimum od svakog sastojka. A kako proizvođač tvrdi, snaga ove kolekcije krije se u kombinaciji čistih, moćnih sastojaka i koncentrovanih formula. Nijedan od pet proizvoda ne sadrži alkohol niti parfeme, proizvodi su alergološki i klinički testirani i stižu u eco-friendly ambalažama. Konkretno, u pitanju su sledeći proizvodi:

  • Purify ulje za lice

-detoks ulje za rehabilitaciju i obnovu kože, koje sadrži mešavinu 98% čistih i moćnih sastojaka među kojima su ulje jojobe, fitol i vitamin E.

  • C Shot vitamin C u prahu

-moćni prah sa 100% čistog vitamina C koji se dodaje u kremu ili serum za instant izgled zdrave kože

  • Shade the Day dnevna krema sa SPF 25

-5 u 1 mineralna dnevna krema čiji je cilj da matira, hidrira, štiti, čisti i priprema kožu lica za šminku. Obogaćena je titanijum dioksidom, cink oksidom, a sadrži i 100% glicerina biljnog porekla i destilovani ekstrakt ruže.

  • Sleep Potion noćna krema

-kremu čini 100% glicerina biljnog porekla, niacinamid i so hijaluronske kiseline koja lako prodire u kožu. Krema je namenjena otklanjanju znakova starenja, ublažavanju bora, poboljšavanju tonusa i vraćanju blistavosti koži.

  • Clean Break balzam za čišćenje lica

-formula obogaćena uljem kajsije, kakao puterom, puterom manga i ekstraktom krastavca koja čisti, ali i hidrira kožu.

U narednom periodu imaću prilike da testitram dnevnu i noćnu kremu, ali i vitamin C u prahu (njemu se posebno radujem) i svoje utiske podeliću putem Insta priča zato ne zaboravite da me zapratite i na Instagramu. Naći ćete me pod imenom: brana_antovic.

 

Ono što je za vas važno jeste činjenica da će proizvodi Distillery linije od 15. oktobra biti zvanično dostupni na Avonovom sajtu, a od 17. oktobra i u Avon brošuri.

Za sva dodatna pitanja slobodno se javite u komentarima ili putem neke od društvenih mreža na kojima sam aktivna.

Do idućeg posta, uživajte u ”čistoj lepoti”.

 

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *