Gia Paris skidač laka za nokte

E pa, drage moje, danas vam predstavljam proizvod koji je mene, malo je reći, oduševio, a koji ni vas, sigurna sam, neće ostaviti ravnodušnim. Revolucionarno otkriće  u svetu skidača laka za nokte: Gia Paris Special Formula!  Kako sam u poslednje vreme postala pravi lak-za-nokte-frik što podrazumeva da boju laka menjam, ako ne svakog, onda svakog drugog  dana, skidači lakta za nokte me naprosto izluđuju! Sve dok nisam otkrila ovu čudesnu bočicu!
Naime, sve je jako jednostavno: u bočici je smešten sundjer, sa procepom na sredini; sundjer je natopljen acetonom; sve što je potrebno jeste da prst umočite u sundjer….
… i VOILA: lak je nestao!
Čudesna bočica košta SAMO 155 dinara i  pronašla sam je u najobičnijoj lokalnoj parfimeriji. I samo da napomenem, nije u pitanju nikakvo sponzorstvo, plaćena reklama ili slično, već zaista fenomenalna stvar koja će sve pasionirane ljubiteljke lepo nalakiranih noktiju, spasiti od natopljenih vatica, acetona koji se razliva i sličnih neprijatnosti!
Šta da vam drugo kažem sem trk do najbliže parfimerije u kraju i uživajte u svojim šarenim noktićima!
I da, od ove nedelje uvodim malu rubriku gde ću sa vama deliti svoju omiljenu boju laka za tekuću nedelju! Ovoga puta u pitanju su bojE jer prosto nisam mogla da se odlučim za jednu od ove tri nijanse ARTDECO-ovog Ultra Quick Dry Nail Lacquer! Savrešene, zar ne?
From this week I introduce a new section of my blog where I will share with you my favorite nail polish color for the next week. In this case it will be colors! I could not decide for one of these three shades ARTDECO’s Ultra Quick Dry Nail Lacquer! Perfect, right?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

14 Responses

  1. Super otkrice, bravo,planiram da probam, jer u poslednje vreme samo jake boje koristim, i to po 2 sloja, i treba mi citava vecnost da skinem lak, a pritom celu ruku umazem…:)Boje su divne, jedva cekam novu rubriku!

  2. meni nikada nije to skidanje laka predstavljalo problem, daj mi jedan tufer i kap acetona i zavrsheno 🙂
    #godineprakse :))

  3. Vidi, vidi..
    Secam se tih stvarcica, bile su po beogradskim parfimerijama negde jos s kraja osamdesetih, moja sestra je to koristila. Bocica je bila crvena i mirisalo je na malo acetonirane jagode.

    Lepo je videti da se vraca. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *