Sunday Micro Trend: Orange Lipstick

Prvim listanjem ovonedeljnog ”Microtrend posta” uverićete se da je i vizuelno i koncepcijski drugačiji od pretodnih. Sve zahvaljujući ideji divne Jelene Ljubenović-Golubović, brend menadžerke kozmetičkog brenda Gosh, da uz profesionalnu pomoć njihove divne šminkerke Sonje Arnautović i celokupnog Gosh asortimana, isprobam trenutno svoj omiljeni makeup trend. Sa moje strane nije bilo ni trenutka dvoumljenja. Znala sam da to mora biti trend nošenja narandžastog karmina, na koji sam pala još pre nešto jače od mesec dana. Upravo u trenutku kada sam se ponovo vratila među crnke, i kada su mi specifične nijanse karmina daleko bolje stajale, no uz plavu kosu.

Bojala sam se jedino nijanse svog tena i njegove kombinacije sa narandžastim tonom na usnama. Ispostavilo se da i taj spoj sasvim fino izgleda, i da je za razliku od spoja sa crvenim karminom, daleko prilagodljiviji neformalnijim, dnevnim varijantama. Upravo je ta karakteristika ovog trenda i razlog moje težnje da ga sa vama podelim. Pogotovo ukoliko želite da proces svog šminkanja svedete na što kraći vremenski period. Jer uz narandžasti karmin, sve što vam je potrebno jeste kvalitetno naneta podloga, malo krejona ili ajlajnera i malo maskare. Sve ostalo bilo bi suvišno.

Upravo se tim receptom vodila i Sonja, koja je narandžasti karmin, inače u savršenoj Flirty Orange nijansi, propratila tankom krejon linijom iznad gornjeg kapka, i pažljivo nanetom maskarom. Čak ni rumenilo nije bilo intenzivno, jer je sav akcenta stavljen na usne. Kranji rezultat, koji ćete videti na fotografijama koje slede, predstavlja jedan od meni dražih makeup izgleda, koji je ponovo potvrdio moje oduševljenje Gosh kozmetikom. I ne, ne zato što imam divnu saradnju sa pomenutom Jelenom, već zato što je u pitanju zaista odličan makeup brend, sa vrlo povoljnim cenama, što se uvek može uzeti samo kao veliki plus.

I kao što već rekoh. Ovo je jedna od sjajnih makeup varijanti za svakodnevne priike i momente kada svoju pojavu želite da začinite netipičnim detaljem. Ujedno,  savršen je i za veče, i za elegantne i glamurozne prigodbe, jer je sam po sebi specifičan. Dakle, sve je na vama i vašoj odvažnosti, da sebi priuštite svoj  ”narandžasti” momenat . Ja lično ne vidim nijedan razlog da to što skorije ne učinite. A onda javite svoje utiske. Ili ako ste se već odvažili na ovaj korak, napišite svoje iskustvo. I naravno, svoje predloge na račun idealnog narandžastog karmina. Do idućeg posta, ostanite mi nasmejani… Vaša B.

0203051306090708121015

ph. by Nikola Ilić (Sol produkcija)

Spisak svih korišćenih proizvoda
1. X-Ceptional Wear tečni puder u nijansi 12 Natural
2. Smookey Eye olovka za oči
3. Base Fixante baza za usne u nijansi 001 Matt
4. CC krema
5. Click and Conceal korektor u nijansi Light
6. Click and Conceal korektor protiv crvenila
7.  Olovka za usne
8.  Senke za oči za Smookey Eye efekat
9.  Prajmer Velvet Touch
10. Maskara Vonde Volum
11.  Velvet Touch karmin u nijansi Flirty Touch
12. Bronzing Shimmer puder

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

11 Responses

  1. Sjećam se svojevremeno svog traganja za nijansom narandžastog karmina (pa čak i sjaja), i brzog odustajanja jer jednostavno mi nije stajalo. Tako da svoju ljubav prema narandžastoj i dalje ostavljam samo u vidu odjeće i aksesoara, a narandžaste karmine ostavljam crnkama jer definitvno im bolje stoji – kao što vidim iz piloženog 🙂 Pozdrav!

    http://jeansandroses.blogspot.com/

  2. Divno ti stoji,ja bih verovatno licila na klovna,ali ono sto je sigurno jeste da cu probati neku drugu nijansu karmina ove kozmeticke kuce,deluju mi jako dobro 🙂

  3. Super izgleda ali jedini razlog što još uvek nemam tu boju karmina medju svojom šminkom je taj što mi boju zuba čini jos žućom nego što zaista jesu. 🙁 mislim da i na to treba obratiti pažnju pri kupovini narandžastog karmina.

    1. Nažalost, to jeste najveća mana karmina sa narandžastim nijansama. Umeju poprilično da naruže osmeh…Ali ne uvek…Čini mi se da bi samo trebalo odabrati pravu nijansu, i da slažem se da je zato važno obratiti posebnu pažnju pri kupovini 🙂

  4. Obozavam tvoje fotografije, uvek sve izgleda cisto i lepo 🙂 Karmin je lep, volim kajsijastu boju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *