A za vikend svi u ”Ćoše”

339464_10150403743538778_652503777_8635227_1778122471_o

Kada se na jednom mestu udruže kreativnost, mladost, volja i talenat nesumnjivo je da će rezultat biti inovativan, revolucionaran i na okolinu pokretački delujuć.
Znajući kakvu je ekipu okupila niška dizajnerka Sandra Lalović, ne bi li publici svog grada, u okviru predstojeće manifestacije ”Fashion corner”, približila rad svojih zemljaka, inače mladih i talentovanih modnih umetnika, možemo samo da potvrdimo tezu sa početka.
”Niš ima dizajnere i ljubitelje istog”, može se podvesti kao parola ove nekonvencionalne revije, izložbe i prodaje mode, čiji je formalni početak zakazan za petak, 2. decembar u 18 časova, u takozvanom ”showroom”-u, čiju adresu možete videti na fotografiji iznad.
Kompletan spisak i biografiju učesnika možete videti na blogu glavne realizatorke, Sandre Lalović, dok vas fotografije ”iza scene”, očekuju na blogu još jedne talentovane Nišlijke, naše drage Ane Šurdilović. Posebno mi je zadovoljstvo, što će čitav događaj biti propraćen i okom kamere mog zemljaka i dobrog prijatelja Jovana Gojkovića.
Niško ”Modno ćoše” se završava u nedelju, i to, simbolično, čajem u 17 h.
Dakle, ovog vikenda grad na Nišavi je ujedno i modni centar Srbije, te stoga ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog modnog događaja, za koji od srca želim da postane jedna od niških tradicija i prepoznatljiv brend ovog divnog grada.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

12 Responses

  1. Nema lepšeg osećaja no kada podrška dođe od potpuno objektivne osobe, a opet tako subjektivne…jer moda je svima zajednička crta, da ne kažem kroj! 🙂
    hvala ti! *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *