Top 5 Gift Propostion

Mada smo na dan od Nove godine, koja tradicionalno predstavlja idealan povod za poklone vašim najdražima, izbegavam da predlozima u ovom postu dodelim etiketu ”novogodišnji”. Naime, sigurna da će vam ovaj post koristiti i prilikom odabira darova za bilo koju drugu priliku ili povod. Ili još bolje, kada konkretnog povoda uopšte i nema. Jer ništa lepše od bezrazložnih i potpuno neočekivanih poklona. I ništa lepše od izraza lica vama dragih ljudi koje ste upravo takvim poklonom iznenadili. Stoga, ovaj tip posta, koji polako postaje tradicija na mom blogu, predstavlja i malo podsećanje na lepotu i važnost darivanja, koja, sigurna sam, daleko više ispunjava no primanje poklona. Ukoliko se slažete sa ovom konstatacijom, i ukoliko ste i sami u potrazi sa idealnim darom za vama drage ljude, evo mojih top 5 predloga najslađih poklona.

Mirisna ”umetnička dela” sa pričom

Počeću sa predlogom koji bez razmišljanja mogu definisati kao najmirisniji. Ali i vizuelno najsimpatičniji. Jer te boje, oblici i detalji ne mogu a da vas ne obore s nogu. Baš onako kako su i mene, kada sam prvi put videla štand sa Bioidea sapunima u tržnom centru Stadion. Najpre sam se oduševila dizajnom sapuna koji me je asocirao na najukusnije kolačiće, a zatim mirisom, koji je jednom rečju božanstven. Na kraju, nakon kraćeg razgovora se devojkom koja je bila za štandom, oduševila sam se i pričom koja prati radionicu u kojoj se ručno izrađuju ovi sapuni, a koja ima društveno značajan karakter. Naime, radionica je osmišljena kao vid slobodnog transfera znanja i veština ženama koje su usled svojih godina ili manjka iskustva marginalizovane. Time je omogućeno da se devojke ispod 22 godine sa nižim stepenom obrazovanja i bez radnog iskutva, baš kao i dame koje imaju više od 45 godina, a koje su bez zaposlenja, besplatno edukuju u proizvodnji ovih sapuna, kako bi kasnije učestvovale u procesu njihovog izrađivanja.

Shvativši da fantastičan dizajn, prati podjednako fantastičan koncept, znala sam da vas moram upoznati sa ovim malim, mirisnim umetničkim delima. A ona naprosto zovu da ih lepo upakujete, i poklonite vama dragima. I ne, ovde se ne radi o običnim sapunima za ruke. Naprotiv. Ovde je reč o sapunima za lice, telo  i naravno onim najlekovitijim, kozjim sapunima. Na vama je, dakle, da samo odaberete namenu, miris i oblik. I naravno, one za koje ste sigurni da će ih ovakav poklon obradovati.

04

>>Bioidea sapune možete naći na facebook stranici: BIO SAPUNI i na štandu u TC Stadion (prizmelje)<<

01

Gerovital – namenski poklon

Sledeći predlog zadržava nas na polju kozmetike, s tim što sada pričamo o svetskom brendu, koji se ponovo javio na našem tržištu. Kažem ponovo jer sam sigurna da se naše mame i bake sećaju Gerovital proizvoda i njihovog učnika na polju negovanja kože i tela. Koju deceniju kasnije od premijere na ovim prostorima, Gerovital se vratio, i predstavlja savršen poklon, kako za one dame koje su nekad davno koristile upravo ovaj brend, tako i za one mlađe koje će se sada prvi put upoznati sa njim. Zašto predlažem baš ovaj brend? Jer sam imala prilike da isti isprobam, i uprkos svojoj skeptičnosti prema nepoznatom imenu, oduševim se rezultatima. Reći ću samo da su mi hidratantna Gerovital krema i tonik za čišćenje lica (o kojima imam samo reči u superlativu), očistili lice nakon što je u predelu levog obraza preživelo pravu malu najezdu bubuljica izazvanih nepoznatim uzrokom.

Poenta sa ovim vidom poklona nije toliko u sentimentalosti, koliko jeste u praktičnoj primeni i korisnosti. Ali i u osluškivanju potreba vama dragih ljudi. Ako vam se drugarica žali na suvu kožu, zašto joj ne biste kupili kremu koja će joj pomoći? Isto važi i za celulit, ili ispucale krajeve kose… Gerovital asortiman pruža odgovore na ove probleme, a vi ih pružite vama bitnim osobama. I budite sigurni u njihovu zahvalnost.

02

>> više informacija o Gerovital proizvodima čeka vas na njihovoj Facebook stranici i sajtu <<

05

Detalji koji vode priču

Sledeći predlog zapravo je posledica moje lične ospednutosti tankim, upečatljivim narukvicama. Vodila sam se ubeđenjem da nema devojke kojoj neće prijati da od svoje drugarice /sestre /komšinice dobije upravo stack sjajnih tankih narukvica kojima bi dopunila svoje odevne kombinacije. Brend Milk & Honey je uvek sjajan izbor kada je reč o ovom vidu nakita, a i kako sam od pre neki dan i njihov brend ambasador, nisam mogla da odolim, a da sa vama ne podelim svoj najnoviji stack i isti predložim kao idealan poklon vama dragoj osobi. Jer sa nakitom nema greške. Pogotovo kada je ovako specifičan, jedinstven, a opet uklopiv i nosiv.

Još jedna sjajna stavka kada je reč o Milk & Honey nakitu odnosi se na  mogućnost kupovine putem oficijalnog sajta brenda, koji se radom počeo pre nekoliko dana. Ujedno, na sajtu možete naći i prve modele iz muške kolekcije, te ukoliko vaša jača polovina, brat ili drug voli da na svojoj ruci prošeta par sjajnih narukivca, eto predloga i za njegov poklon. Nećete pogrešiti, sigurna sam!

06

07

Uredite nečiji haos

Ne, neću reći da je ovo idealan poklon za one koji vode računa o svojoj organizaciji i vremenu. Za njih bi ovo bio očekivani poklon, a idealan je za one koji ne znaju kako da se izbore sa svojim obavezama, rokovima, kašnjenjem. Jer ako ih išta natera da svoju haotičnu svakodnevnicu zabeleže, i drže se zapisanog, onda će to biti sadržaj sjajnih planera koji nam stižu iz radionice Uređeni haos. A u njima sve ono što jednoj zauzetoj, ambicioznoj, samosvesnoj ženi može da koristi, a  koncipirano po rubrikama i grafički sjajno propraćeno. Od mesečnog planera, preko posebnih događaja, kućnog budžeta, spiska pozajmljenih predmeta, važnih kontakata, destinacija na koje želite da otputujete, do nedeljnog planera, recepata i beleški.  Kao što rekoh, sve što može koristiti jednoj ženi, i što, samim tim, predstavlja idealan poklon za vama dragu žensku osobu.

08

 >>  više informacija o Uređeni haos planerima možete saznati na njihovoj facebook stranici <<

09

Toskana na zidu

Na kraju, čeka vas predlog koji se zapravo zasnovan na poklonu koji sam i sama dobila pre nekoliko dana, i za koji, iz ličnog iskustva, mogu reći da predstavlja savršen izbor kada je darivanje u pitanju. Reč je o fotografiji na platnu, i to fotografiji iza koje stoji Jovana Tomašević, koju ste već upoznali kroz moje prethodne postove. Na fotografiji se vidi najslikanija kuća u Toskani, koju je Jovana fotografisala tokom svog medenog meseca. Po povratku prenela ju je na platno i stvorila pravo malo umetničko delo, koje se već sjajno uklopilo u ambijent moje dnevne sobe. Sigurna sam da bi se  idealno uklopilo i u ambijent doma vama dragih ljudi. Stoga, ukoliko znate da neko uživa u ovakvom vidu poklona, nema potrebe da dalje razmišljate, već trk na Jovaninu Facebook stranicu gde možete da naručite neku od njenih fotografija u ovoj varijanti.

10

>> Više o Jovaninim fotografijama i njihovom prenošenju na platno,
možete saznati na njenoj Facebook stranici <<

————————————

Iako se nadam da vam je ovaj post bio od koristi i da ste već tokom njegovog iščitavanja dobili inspiraciju kako da obradujete vama drage, jako bih volela da čujem koji su to po vama idealni pokloni. Šta je to što vi smatrate savršenim izborom kada je reč o darivanju? Do idućeg posta… Vaša B.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

11 Responses

 1. Hopa odakle Gerovital u Srbiji, oni su odlični, ali u moru francuskih i nemačkih proizvoda ostali su po strani, jer kod nas ne veruje rumunskim brendovima. Moja preporuka, mama i ja redovno koristimo! Radujem se jer možemo od sada kupiti i kod nas.

  1. Upravo tako… Ni sama nisam znala da je reč o brendu toliko dugo prisutnom, i na kraju tako kvalitetnom… Za sada zaista sve pohvale na njihov račun! 🙂

  1. Nažalost, ne mogu da ti preciznije pomognem jer ju je mama kupila pre par godina negde u prolazu 🙁 Zaista se ni ona a ni ja ne sećamo… I nažalost, nisam ih kasnije viđala 🙁

 2. Super post! Volim čitati tvoj blog jer se, između ostalog :), upoznajem sa ovako divnim proizvodima/brendovima za koje ranije nisam čula.

  1. Hvala najnajlepše! Jako mi je drago kada vidim da su vam moji postovi informativni! 🙂
   Najlepši pozdrav! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *