Welcome To My Cashless Week

 

03

 

Neizmerno mi je drago da vas sa ovim postom mogu uvesti u jednu sjajnu, i za period godine u kojem smo, vrlo prigodnu priču. Naime, poslednji projekat čiji sam sa zadovoljstvom bila deo odnosio se na priliku da u toku nedelju dana, u saradnji sa kompanijom MasterCard, isprobam specifičan način plaćanja u vidu PayPass platnog stikera ili se pak poslužim onim standardnijim u vidu MasterCard Debit kartice. Ako ste u dilemi o kakvom se pomagalu za plaćanje radi, kada je PayPass platni stiker u pitanju, mogu vam samo obećati da ćete u narednih nedelju dana, kroz moje postove, imati priliku da se bliže upoznate sa ovom malom, korisnom i vrlo efikasnom spravicom (na fotografijama je možete videti zalepljenu na poleđeni mog telefona). Za sve one naklonjenije tradicionalnijem vidu bezgotovinskog plaćanja, biće prilike da vidite na koji sam se način ja služila svojom debitnom karticom, što će ujedno biti i šansa da zavirite u moje poslednje pripreme za predstojeće praznične dane, kako kroz moj odabir novogodišnje outfit kombinacije, kupovinu poklona za moje najbliže, pakovanja za put koji mi sledi, novogodišnju dekoraciju stana.
I am more than pleased to introduce you to this great and very convenient story, especially for this time of the year. Namely, the last project that I had a pleasure to be a part of was a collaboration with MasterCard that gave me a chance to try a specific method of payment in the form of PayPass payment sticker, and also to try a more standard way of payment via MasterCard Debit card. If you are not sure what PayPass payment sticker is, I can only promise you that during the next week and through my posts, you will have the opportunity to become more familiar with this small, useful and very efficient gadget (you can see it in the photos, attached to the back of my phone). For those who prefer a more traditional way of cashless payments, you will have a chance to see what I purchased with my MasterCard Debit card. This will also be a chance for you to have a peek into my final preparations for the upcoming holidays. I am going to choose New Year’s Eve outfit combination, shop for gifts for my beloved ones, pack for the trip I am more than happy to take, and shop for some decorations for my apartment.

 

02
Budite ovde i sutra u isto vreme, jer ”Cashless week” avantura počinje!
Do idućeg posta, srdačan pozdrav za sve! Vaša B.
Be here with me tomorrow, at the same time, as the ”Cashless week” adventure begins!

Until the next post, best regards to all! Yours, B.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

13 Responses

 1. omg! Sta sad je ljudima tesko i da provuku karticu? Ili da ukucaju pin? Da ga zapamte? Wtf? Sve najgluplje sa zapada smo pokupili, mozda cemo sad u EU o.O nije mi ovo nesto o cemu treba blogovati…pozz

  1. Draga Marija (znamo se sa FB stranice i tvojih komentara tamo, te otud znam i ime),
   volela bih da svoj sud daš nakon postova koji će ići na ovu temu, a ne ovako unapred, jer si u najmanju ruku u zabludi.
   Do tada, srdačan pozdrav!
   Branislava

 2. Brano, mozes li reci gde si uzela ovaj prelepi donji ves i mesku za spavanje??
  Hocemo i PayPall!!!!! :))

  1. I jedan i drugi komad su uzeti u Oysho 🙂
   A što se tiče PayPalla zaista se nadam da će se od januara i tu pokrenuti stvari! 🙂
   Veliki pozdrav!!!
   Brana

 3. Videh te pre pola sata na nekoj manje poznatoj televiziji sa Ladom Dragovic u gostima…Lepo:)Samo šteta što sam uhvatila ni dva minuta čni mi se:)Pozddrav od vernog posetioca:)A što se tiče predstojećih postova, jako se radujem….

 4. zanimljivo… jedva cekam da cujem vise o tome 🙂

  imamo isti telefon 🙂 znas li mozda postoje li i gde mogu da kupim one slatke maskice za telenor one touch, slicne kao one za iphone? 🙂

  ja sam samo u telenoru nalazila obicne,klasicne gumene bumpere u crnoj i teget boji!

  poljubac!

  1. Jao, draga, i ja imam isti problem. Nigde ih ne mogu naći. Čini mi se da se uopšte ne proizvode :/

   Ako saznaš nešto, javni! 🙂

   Veliki poljubac! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *