Aprilski random favoriti

Nežan, prijatan i rascvetan, poput boja i desena u današnjem postu. Upravo ovako bih mogla da opišem svoj april. Mesec velikih promena i novog životnog poglavlja oličenom u početku mog i njegovog zajedničkog života. Mesec poslovnog napretka i velikih koraka u smeru istog. Mesec u kojem sam umalo pobedila svoj strah od letenja. I mesec u kojem sam istinski uživala koristeći se sitnicama koje ćete videti u nastavku.

Ne želeći da prekidam ”tok” fotografija, koji mi se učinio posebno lepim usled boja i nijansi koje su se divno nadovezale jedna na drugu, kratko pojašnjenje svakog od aprilskog favorita čeka vas na kraju posta.

01a020304b07a06a0508a

1. Cheek by Lisca pidžame – jer razlog za nove pidžame nije potreban. Pogotovo što su upravo pidžame komad garderobe u kojem provodim najveći deo svog slobodnog ali i radnog vremena. Reč je o još jednom preslatkom modelu iz asoritmana brenda Lisca, koji detaljnije možete pogledati na OVOJ adresi.
2. H&M prstenje – moja ovomesečna opsesija kada je nakit u pitanju. Tako jednostavan i suptilan, a tako efektan spoj. Ima ih u svim H&M radnjama, i vrlo su povoljni (par stotina dinara).
3. ”Rečnik jezičkih nedoumica”, Ivan Klajn – najkorisnija knjižica koju možete imati pri ruci. Pogotovo ukoliko se, poput mene, bavite pisanjem na dnevnom nivou. Ali i ukoliko to nije slučaj, gospodin Klajn bi morao biti deo vaše kućne biblioteke.
4. Parfem ”La petite Robe Noire”, Guerlain – parfem koji mi je obeležio ne samo aktuelno proleće, već i čitav prvi deo 2015. godine. Zašto? Jer, reč je o jednoj od onih divnih, klasičnih mirisnih nota koje ne mogu dosaditi bez obzira koliko se dugo koristile.
5. Daniel Wellington sat –  o satovima ovog brenda ne treba trošitit reči, jer je i više nego jasno zašto je pola planete poludelo za njima. A među njima i ja. Ovog meseca posebno sam volela model Classic Oxford u srebrnoj varijanti. Ako zaželite da sebe častite jednim, ne zaboravite da možete iskoristiti kod ”branasdivineworld” za popust od 15%. Kod je aktivan do 15. maja ove godine.
6. Aplikacije ” Pocket” i ”Wunderlist” – i za kraj, dve aplikacije koje su mi olakšale život prethodnog meseca. Prva je ”Pocket”, koja omogućava čuvanje i sortiranje svih zanimljivih i nama važnih online stranica ili objava, na koje želimo da se vratimo u određenom trenutku, a druga je ”Wunderlist” koja predstvlja najbolju ” to do” aplikaciju na koju sam do sada naišla. Dakle, ako ste skloni ovom vidu organizacije, pod obavezno je isprobajte.

Ovde bi se lista mojih random aprilskih favorita završila. U jednom do narednih postova očekujte i jednu posvećenu mojim omiljenih beauty proizvodima u prethodnom mesecu. Do tada, najsrdačnije vas pozdravljam i želim lep ostatak utorka… Vaša B.

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Feather On My Dress + The Name Of Sheinside Giveaway Winner

Imam tek toliko vremena da vam saopštim ime dobitnika Sheinside mid-summer giveawaya...
Read More

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *