Delimo sa vama delić atmosfere sa BDW rođendanske večere u Hotelu Metropol Palace

Treće subote u oktobru, BDW tim proslavio je 12 godina postojanja Brana’s Divine World online kutka. Zapravo, bila je to proslava duplog jubileja. Naime, u oktobru 2010. godine, nastao je najpre Divine World of Fashion, modni blog jedne tek diplomirane novinarke od 23 godine. Nekoliko godina kasnije, modni blog transformisao se u lifestyle blog. Na desetogodišnjicu svog postojanja, dakle u oktobru 2020. godine, prerastao je u portal kakav danas poznajemo. Stoga, 12. oktobar predstavlja duplu godišnjicu:  onu koja označava početak kompletne BDW priče, ali i onu koja označava početak njenog drugog poglavlja. 

Tim povodom, BDW ekipa odlučila je da se okupi i zajedno proslavi svoje male jubileje. Lokacija za koju smo se odlučili jeste restoran sa jednim od verovatno najlepših pogleda na Beograd – The TwentyTwo restoran na 10. spratu hotela Metropol Palace.  

Intimna atmosfera, zvuci saksofona koji se ovde sada mogu čuti svake subote u okviru Saxification večeri, fantastična hrana, ljubazna usluga, odlični kokteli (posebnu preporuku imamo za nihov Negroni koji nas je oborio s nogu) i pomenuti pogled na Beograd, činili su idealnu postavku za našu proslavu kojem je prisustvovao najveći deo BDW tima. 

Poput tačke na i došla je dekoracija za koju su bile zadužene devojke iz Studija Mušmula. Njima smo, drugu godinu zaredom, u potpunosti prepustili ovaj segemnt ne mešajući se čak ni u odabir cveća. Jedino smo imali želju da ambijent bude elegantan, u tamnijim, toplim nijansama i da sadrži elemente art deco stila s obzirom na to da se isti sjajno uklapa uz ambijent samog restorana. Ispoštovale su u potpunosti našu zamisao u šta ćete moći da se uverite kroz fotografije koje delimo sa vama. 

Kada smo kod fotografija, amosferu te večeri zabeležila je fotografkinja Jovana Rakezić sa kojom je naša urednica Brana u više navrata sarađivala tako da smo bili sigurni da će Jovana i ovaj put odraditi fantastičan posao. Tako je i bilo. 

Presrećni što je svaki segment večeri bio baš onakav kakav smo želeli,  kraju smo priveli još jedan BDW jubilej, napravivši još te noći prvi korak ka sledećem. Nadamo se da je pred nama dug put i da je 12 godina zapravo tek petina onoga što nam predstoji, te da ćemo zajedno slaviti i sve naredne jubileje, a da ćete nam vi koji ste svakodnevno uz BDW biti glavna pokretačka snaga na tom putu. Hvala što ste to bili i do sada. 

Vaš BDW tim

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

One Response

  1. SLIKE SU VAM ČAROBNE. Ukoliko ste sami radili presets ili već koristili neki filter imam samo reči hvale. Svi mogu koristiti predefinisane filtere apliakcija i softera ali malo ko ima osecaj da njima docara momenat

Leave a Reply

Your email address will not be published.