”Dokoličarenje” ponedeljkom

Večeras je pred vama jedan uslovno rečeno random post. Prositekao iz neobaveznih fotografija Jovane Tomašević, nastalih tokom još jednog druženja sa meni dragim ljudima. Povod: odložena proslava mog rođendana (za one koji nisu stigli na onu prvu, zvaničnu). Način: uz ukus najlepšeg suflea u Beogradu i hrskave piletine sa susamom. Sve započeto kofeinom. I vrućom limunadom, koju otkrih tek sada. Shame on me!

Lepota tada nastalih fotografija naterala me je da iste podelim sa vama. Čime ujedno najavljujem i zvaničan početak jedne od najlepših saradnji koje mi je blogovanje donelo. One koja će objediniti prijateljstvo, kreativnost, nove izazove, i želju da stvaramo nešto lepo za oko i dušu. Kada kažem mi, upravo mislim na pomenutu Jovanu i moju malenkost. No, da ne otkrivam previše. Naredni postovi će već dovoljno reći.

Nadam se da će vam prijati ovaj nešto neformalniji post u ovo hladno veče u sred nedelje… Od sutra se družimo redovnije. Ipak je za mnom rođendanska nedelja, te ćete oprostiti na nešto ređem postovanju… Stoga, do idućeg javljanja, budite mi nasmejani…Vaša B.

JT__3805JT__3949JT__3960JT__3952JT__3953JT__3901JT__3965JT__3945JT__3804JT__3929

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
bracelets: MILK & HONEY; necklace: Onceklace.com; watch: TOMMY HILFIGER;

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Osvrt na jedan (ne)tipičan četvrtak

Bio je to jedan od onih dana sa gustim rasporedom i retkim...
Read More

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *