My Day In Pictures

Kao neko ko uživa u voajerskim postovima ovog tipa, i sama sam odavno planirala da vas  povedem na foto-šetnju kroz jedan svoj dan. I to onaj standardni, ispunjen svakodnevnim obavezama koje moj posao i hobi nose sa sobom. Razlog? Ništa više no želja da me upoznate još iz jedne perspektve, i to one koja se dešava dok šetam sve te kombinacije koje ste mogli da vidite na blogu. Stoga, dobro došli u moju svakodnevicu…

Fotografija iznad nastala je nekih 15ak minuta nakon mog buđenja, koje se dešava negde između 7:30 i 7:45. Po mojoj slobodnoj računici, taman na vreme da stignem da se spremim, doručkujem, proverim mejlove i budem na poslu u 9. Ok, priznajem, 9:10, 9:15… Da, ja sam jedna od onih ”stižem za minut, a u stvari nisam ni krenula” osoba. Doduše, nikada ne kasnim previše. Taman tih 10 minuta, koje već vidim kao deo svog šarma. Ili se barem nadam da ih tako drugi vide.

02a

 *Ne pijem kafu, ali zato dan ne mogu da započnem bez svoje obavezne doze šećera. I doze Instagrama.

03

*Javiću kada se konačno nateram da svoje odevne kombinacije pripremim veče pre i sebe poštedim jutarnje trke i panike.

04

Sledećih osam sati provodim gustirajući istinski luksuz koji posedujem: bavljenje poslom koji volim (radim na poziciji urednice lepote u magazinu GRAZIA). Još ako se tome doda činjenica da radim sa timom koji čine izuzetno sposobni, odgovornih i zabavni ljudi, ne čudi što sebe smatram bogatom osobom. Jer posao koji voliš u kombinaciji sa ljudima koje ceniš, jeste neprocenjivo bogatstvo.

05

* Sto za kojim nastaje rubrika ”Lepota” magazina GRAZIA

0607

*Detalji sa redakcijskog sastanka  koji je deo naše mesečne rutine, i najčešće označava kraj rada na jednom i početak rada na novom broju. Često je uzrokovani i planovima za velika snimanja, kakvo nas i očekuje za potrebe decembarskog broja. 

10

Svoj radni dan nastavljam i van redakcije. Najčešće je reč o zanimljivim događajima koji imaju za cilj da ljude iz branše upute u inovacije u svetu šminke i kozmetike. Uglavnom su u pitanju vrlo simpatični događaji, na kojima se sretnu neka draga lica,  proćaska o inovacijama u našim životima, i sa osmehom nastavi u ostatak dana.

*Na fotografijama iznad možete videti detalje sa La Prairie promocije, na kojima sam imala prilike da se upoznam sa novitetima u La Prairie asortimanu. 

01

A ostatak dana konačno podrazumeva malo vremena za čist užitak. I odmor. Pa makar i na samo 45 minuta. Naime, u danu nastanka ovog posta, sebi sam priuštila MesoGlow tretman koji je najbolji odgovor na način života koji podrazumeva mnogo posla, malo sna, i najviše stresa. Kako sam sigurna da će vas interesovati, dodaću da se radi o polumedicinskom tretmanu tokom kojeg se drektno u pore ubrizgava hijaluronska kiselina, a sve radi postizanje sjaja, mekoće i lepote lica u sadašnjosti, i njegovog očuvanja  za budućnost. Ukoliko ste i sami pod stresom kakav nosi celodnevni posao, veliki broj obaveza i očekivanja, od srca preporučujem doktorku Anu iz Metamorphosis estetik studija, koja će najbolje znati šta je vašem licu potrebno i u kojoj količini.

11

Konačno, svoj dan privodim kraju. U što mirnijoj varijanti, koja bi u idealnim uslovima podrazumevala bademantil, cedevitu od narandže i dobru knjigu. Ok, bademantil i cedevita se i dogode, ali se knjiga brzo zameni laptopom, a želju da odspavam nadjača potreba da pripremim novi post i odgovorim na nagomilane mejlove, pitajući se sa setom  ”šta to beše dokolica”. Ipak, ne žalim se. Već uživam. Jer mi se čini da nikada neću imati više snage i volje da iskoristim prilike koje mi je život pružio. A takve se ne propuštaju.

12

Iskreno se nadam da ste uživali u ovoj kratkoj šetnji mojom svakodnevicom kroz koju mi je bilo zadovoljstvo sprovesti vas…Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa temama kojih sam se dotakla u postu, slobodno se javite u komentarima. Do idućeg javljanja, ostanite mi nasmejani. Vaša B.

Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Novogodišnji praznici u Atini – peti i šesti dan (vlog + outfiti)

I evo nas. Kod poslednjeg poglavlja moje atinske priče. Namerno sam prolongirala...
Read More

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *