Šta je u mojoj torbi?

Konačno! Post dugo planiran. Iz nekog razloga, čak i meni nepoznatog, do danas nerealizovan. Predstavlja mali gvir u moju privatnost, u ono što svakodnevno, sa manje ili više izmena. čini sadržaj moje torbe. Kako usled posla, obaveza oko bloga i onih privatnih, često  budem i po 12 sati van kuće, torba mi je glavni saveznik u misiji: što uspešnije privesti dan kraju. Verujem da me mnoge među vama razumeju i da i same na torbu gledate kao na svoju malu pokretnu svetinju, u kojoj se nalazi rešenje svakog problema. Post neće biti potpun ukoliko vam osim putem fotografije i rečima ne približim sadržaj svoje torbe. Stoga, krećemo, i to s leva na desno…
kk
n
*Kao neko ko se odavno drži one dobre, stare ”budala pamti, pametan piše”, rokovnici u ovom ili onom obliku predstavljaju obavezan sadržaj moje torbe. Trenutno su aktuelna dva sa potpisom Jordi Labande. Različitih dimenzija, i različitih namena. Jedan za potrebe posla, drugi za potrebe bloga. Oba neophodna u mojoj radnoj nedelji.
m
*Od kada su stigle na moju adresu,Romwe naočare za sunce, postale su i nezamenljivi deo sadržaja moje torbe. Tako jednostavne, a opet tako kul. Savršeno uklopive uz moju plavu kosu, svaki outfit, i svaku priliku.
,
*Mini pribor za održavanje naočara, kako onih za sunce, tako i onih za vid, inače sačinjen od krpice, sredstva za čišćenje, i malog šrafcigera. Neophodan u torbi svake od nas koju karakteriše dioptrija.
n
*Ključevi od kola i stana sa privescima sjajnog brenda obuće Naughty Monkey i butika Fashion Victim
n
*Futrola za omiljene Proopticals naočare za vid, o kojima ću reč više napisati kroz koji red.
n
*Kada bih morala da preciziram bez kog predmeta iz torbe ne bih mogla da preguram dan, bojim se da bih se dvoumila između mobilnog telefona i balzama za usne, i da bi na kraju, prevagnuo balzam. Priznajem, zavisnik sam. I to višegodišnji. Osećaj suvih usana smatram jednim od najneprijatnijih, i stoga je labelo za mene poput cigareta za pušače.
b
*Novčanik, za koji mnogi moji prijatelji posumnjaju da je mala tašna, kupljen je u Stradivariusu, pre dobrih dve godine. I dalje izgleda kao prvog dana, bez ijednog oštećenja. A da je preživeo dosta toga, preživeo je.
n
*Swarovski olovka, jedan od meni najdražih poklona i ujedno divna uspomena na moje sjajne drugarice koje su mi je poklonile nakon diplomiranja. Kako se ispostavilo, bila mi je izuzetno srećna.
n
*Evo nas kod pomenutih Proopticals naočara, bez kojih je moj dan postao nezamisliv, pogotovo onaj deo koji provodim u kolima. Dakle, zvanično je. Moja kratkovidost uzima maha, i naočare su od povremenog nošenja, sada postale moja potreba. Držite mi fige da na sledećoj proveri dioptrije ne odem u -3.
nb
*Celog leta, pa i ovih poslednjih dana istog, isključivo mirišem na Loud, parfem brenda Tommy Hilfiger. Svež, čist, lak, neopterećujuć. Idealan za vrele letnje dane. Kako nam je jesen već ušetala u dnevne sobe i raskomotila se, verujem da će se i moj izbor parfema promeniti. Imate predlog?
bn
*Dva ista telefona. Jedan privatni, jedan poslovni. Da se ujedine, možda bih i dobila jedan zadovoljavajući. Kako ne volim da na svom blogu trošim reči na stvari kojima nisam zadovoljna, preskačem tematiku i žurim ka makeup torbici.
*Iz pomenutog razloga koji podrazumeva da dobar deo dana provodim van kuće, makeup torba i ono što je u njoj, i više mi je nego prekopotrebno. Ma koliko dobru šminku koristila, nemoguće je da mi se t-zona ne umasti, ajlajner ne sasuši, ruž izbledi. Zato je pomoć uvek pri ruci. Šta ona tačno podrazumeva saznaćete u jednom od narednih postova, kada ću po uzoru na ovaj otvoriti i svoj makeup neseser.
b
*Na kraju tu je i punjač, potreban iz više nego očiglednih razloga.
b
Eto, dragi moji, nadam se da sam vam postom otkrila koji detalj više o sebi, svom standardnom radnom danu, svojim navikama i da će vam upravo sve to biti od pomoći u nekim vašim organizacijama i pakovanjima. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa predmetima koje vidite na fotografiji, komentari su vaši. Do idućeg posta, želim vam da uspešno privedete kraju još jednu radnu nedelju. Vaša B.
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Darko Kostic – Haute Couture Colection SS2012

 Odakle početi? Od efektnog prostora Muzeja grada Beograda, čije su poluoronule zidine...
Read More

37 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *