Storage idea: Cookie Jar

Uvek sam tvrdila da postoji neka tajna veza između žena i lakova za nokte. Nit banalanijeg proizvoda, nit nama bitnijeg. Kupujemo ih nemilice, gomilamo i ponosimo brojkom koju posedujemo. Dok ne dođe vreme da našu kolekciju organizujemo. I eto nas pred nezamislivim: same nad sobom se mrštimo što nemamo meru, i kupujemo nijansu preko nijanse, pa ih šetamo od police do police, iz fioke u fioku. Kako znam? Jer sam i sama toliko puta prošla kroz isti scenario. A rešenje mi je zapravo sve vreme bilo tu, pred nosom. Preciznije, u kuhinji.

Tegla za keks i bombone! Tako jednostavno, a tako genijalno rešenje. Još ako poput mene imate sreće, pa vam se poklopac iz prve uklopi uz kolorit sobe, nema većeg zadovoljstva. Doduše, i u suprotnom slučaju reč je o lako rešivom problemu. Ofarbajte ili ukrasite poklopac u bojama svoje sobe. Možete otići i korak dalje i ukrasiti i samu teglu. Zapravo, možete se igrati koliko želite. Bitno je samo da ne preterate, kako biste lakše uočili koje boje lakova imate na raspolaganju. Moj savet je da to budu oni koje najčešće koristite, jer ih ovako možete uvek imati na dohvat ruke. Pored kreveta, na stočiću, na polici. Gde god da vam se učini simpatično. Jer ovo je zaista sjajan a opet izuzetno praktičan ukras za vaš dom. Naravno, možete se voditi istom idejom i u skladištenju nekih drugih vama potrebnijih sitnica, te se nemojte ograničavati samo na lakovima za nokte.

Ukoliko odlučite da i sami, inspirisani ovim postom, osvežite enterijer svoje sobe i ujedno bolje organizujete vama neophodne predmete ili proizvode, volela bih da  krajnji rezultat fotografišete i pošaljete mi svoje fotografije ili u inbox FB strane, ili putem Instagrama ili Twittera (@braNYaudreY) koristeći hashtag #branasstorageidea. Najbolje fotografije podeliću sa ostalim čitateljkama, a  ako budete posebno kreativne, obezbediću i neke fine nagradice. Jer ne zaboravite: tajna je u detaljima. Do idućeg posta… Vaša B.

0206

 

 

Tags from the story
,
Written By

Thank you for sharing some love! I really appreciate every single word from you!

More from Brana

Kako sam uz Vichy Dercos kremu i serum za kosu pobedila iritacije uzrokovane farbanjem

Pored specifične zeleno-smeđe boje očiju, osmeha, gustine kose i masnijeg tipa kože,...
Read More

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter the number *