44. Belgrade Fashion Week – Moja outfit izdanja

Ovaj post u prvi mah nije bio planiran. Međutim, nakon što sam fotografisala i objavila svaku od outfit kombinacija koju sam odabrala za revijski deo 44. Belgrade Fashion Week-a shvatila sam da bi mi bilo žao da te fotografije ostanu samo Instagram objave. Otud ovaj post koji posvećujem završetku još jedne uspešne Beogradske nedelje mode. Za mene svakako jedna od najdražih jer sam saradnju sa Modnim studiom ”Click” i Belgrade Fashion Week timom podigla na jedan viši nivo. Kako pričamo o ljudima čiji rad neizmerno poštujem i čijoj istrajnosti se divim, shvatam ovaj korak kao još jedan važan stepenik u svojoj osam godina dugoj blogerskoj karijeri.

O mom odnosu prema samoj manifestaciji pričala sam više u najnovijem vlogu, na koji sam beskrajno ponosna i koji označava početak još jedne divne saradnje – sa Nemanjom Marašem. Taj vlog možete pogledati OVDE.

Što se tiče kombinacija koje ćete videti drago mi je da je svaka od njih omaž brendovima sa kojima sam u 2018. godini ostvarila ili nastavila uspešnu saradnju. Konkretno mislim na: H&M, Afrodite Mode Collection i Helena Scrittore. Potpuno različiti, ali zapravo svaki na svoj način idealan da zadovolji različite segmente mog stila. Iskreno se nadam da će vam kombinacije biti inspirativne, posebno što nam predstoji period prazničnih druženja tokom kojih ume da bude izazovno istovremeno izgledati elegantno i u skladu sa vremenskim prilikama.

Do novog posta i novih priča. Modnih i onih drugih.

 


 

fotografije: JOVANA TOMAŠEVIĆ & NEMANJA MARAŠ
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

3 Responses

  1. Sve mi je fenomenalno…ne mogu da se odlucim koja mi je kombinacija najlepsa i koj bih nosila.Frizura Branina je njen lucni pecat,nikoga jos nisam u zivotu videla da tako mocno fura kratku kosu.Zene obicno nose ultra dugu kosu sa loknama,tako dosadno i tako beh stila,sve iste loknaste,ali zato Brana razbija monotoniju u svakom pogledu…i sve vise i vise napreduje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *