Aleksandar Zabunović Fall/Winter ’13 – Campaign

IMG_5464
 
Dobre vibracije. Pozitivna atmosfera. Profesionalizam. Predanost radu. Umešnost u svojoj profesiji. Mogla bih ovako do sutra da opisujem veče nastanka fotografija koje ćete videti u ovom postu. I zaista. Kada postoji pozitivna namera, i kada je sprovode pozitivni ljudi, rezultat ne može biti loš.
Iza kamere fantastična, pretalentovana i posvećena Jovana Mladenović. Nišlijka od tek 22 godine, koja zna i ume. Zna šta želi na svojim fotografijama, i ume to isto da sprovede do kraja. Kada smo se upoznale ovog proleća, nisam verovala da tako mlada osoba stoji iza tako zrelih fotografija. Jovana mi je samo još jednom potvrdila da su godine i talenat dve potpuno nezavisne kategorije.
Modeli sa potpisom Aleksandra Zabunovića. Ukoliko vam se učini da ste ovo ime već pročitali na mom blogu, potvrdiću da ne grešite. Pre tačno dve godine, desila se naša prva saradnja koja ne samo da je rezultovala mojim dugogodišnjim prijateljstvom sa Goranom Crnogorčić, manekenkom koju sam tom prilikom stilizovala, već je potvrdila sličnosti u Aleksandrovom i mom viđenju mode i stila. U međuvremenu, Aleksandar se posvetio svojoj velikoj ljubavi, dizajnu, i započeo svoju samostalnu liniju. I evo nas, u oktobru 2013. pred njegovom novom kolekcijom, za koju samo mogu reći: fantastična! Od izuzetno kvalitetnih materijala, preko sjajnih krojeva, i odlične izrade do kolorita koji me je posebno oduševio. Glamurozno, ekstravagantno, ženstveno i zavodljivo.
Šminka sa pečatom Milice Jevtić.  Žena koja je u samo par sati našeg poznanstva uspela da me kupi, kako onim što je postigla na mom licu, tako i svojom neposrednošću i prirodnošću. Još jedna potvrda da je uz pozitivne ljude sve daleko lakše.
I na kraju, moja malenkost.
Bio bi to kompletan tim koji se obreo te večeri u baru Radionica, čiji nas je enterijer kolektivno raspametio, i pokazao se kao idealna scenografija za celokupnu zamisao. A ovo bi bila oficijalna kampanja za najnoviju kolekciju sa potpisom Aleksandra Zabunovića,. U njoj neke od meni najdražih fotografija. Ikad. Sve što mi preostaje jeste da dodam: uživajte… I da, čekam(o) utiske! Vaša B.
kkkkk
IMG_5788IMG_5506
IMG_5398
IMG_5320
IMG_5372
IMG_5750IMG_5846
IMG_5685
IMG_5502
IMG_5595
IMG_5406
IMG_5379
IMG_5458
IMG_5599
IMG_5707
IMG_5336
IMG_5825
nnnn
clothes:  Aleksandar Zabunovic Fall/ Winter 2013 
make up: Milica Jevtic  
place:  Radionica bar
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

32 Responses

 1. Ovo je def. nešto najlepše na tvom blogu. Fenomenalne kreacije koje ti fantastično stoje, šminka i fotografija vrhunska!:) Mnogo lepo izgledaš…Svaka čast.

 2. Ludiloooo, fotografije, kolekcija, sminka, frizura i ti, presavršeno. Odlično si se snašla u ulozi modela. Sve čestitke sjajan ste tim 🙂

 3. Odlično! Sjajno izgledaš:) Moj favorit su haljine u dezenu nalik na pepito, posebno prva koja tebi savršeno pristaje:)

 4. Sve je apsolutno savršeno!!! 😀
  Oduševljena sam kolekcijom (najbolja do sada, po mom mišljenju) 😉
  Ti si sve odlično odradila, bravo!!! A fotografije… čista 10! :))

 5. stvarno sam oduševljena!!! nisam pratila rad dizajnera AZ do sad,
  a i ne smatram se dovoljno kompetentnom da prokomentarišem to sad
  model, kroj, materijal (zaista ne bih umela 😀 )
  već mogu samo reći da mi se ovako na oko jako svidelo kako izgleda.
  Ono na šta sam se koncentrisala u ovom postu, jeste tvoj izraz na
  fotografijama. BTW fotke su savršene, sve pohvale i za Jovanin talenat,
  fotografije su drugačije, akcenat je upravo na
  tebi i garderobi koju nosiš, i ništa drugo ne odvlači pažnju.
  Mislim da si odradila odličan posao, pozirala kao profi model,
  stvarno svaka čast na trudu i na idejama, i na konačnom rezultatu!
  divno divno divno <3

 6. Prelijepo je sve, od ambijenta, fotografija, odjeće pa do tvog izgleda, frizure i šminke.

 7. Oduševljena sam fotografijom i većinom odjeće. Lijepo spaja kontrastne teksture. A ti si famozna, fatalna, tajanstvena… Super šminka, puno bolje ti stoji ova scenska od one Lisak šminke. Pozzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *