As a Smell of Apple Tea …

01
Imam samo reči poštovanja za sve one koji svoju kreativnost uspevaju da materijalizuju i uspešno plasiraju. Zadovoljstvo mi je da se u današnjem postu osvrnem na čak tri brenda, iza kojih stoje mlade, talentovane i kreativne dame. Zanimljivo je kako su se sva tri komada (i ako su potpuno zasebno postali deo mog garderobera) lako uklopili u priču današnjeg posta, koja odiše onim prepoznatljivim britanskim prizvukom u kojem nalazimo elemente panka u vidu bodlji, ali i engleske tradicije u vidu karo printa na košulji.
Najpre bih se osvrnula na Just Wish It brend i sjajnu Katarinu koja stoji iza ove fenomenalne ručno ukrašene teksas jakne. Bodlje i nitne su okupirale kako svetske piste, tako i rafove high street brendova, te ukoliko želite vašu unikatnu verziju komada sa pomenutim detaljima, onda je Just Wish It prava adresa. Stoga, klik klik klik!
Na pomenute bodlje, nekako se sam nadovezao ovaj sjajni clutch inspirisan britanskom zastavom, koji sam odavno želela i za istim bezuspešno tragala, sve dok ga i konačno nisam pronašla na stranci brenda Addicted, iza kojeg stoji predivna Mila.
I na kraju, tu su super slatke Milk&Honey narukvice, koje su tako jednostavan, a opet tako efektan začin za svaku outfit priču.
Nadam se da sam vam olakšala neku od budućih potraga za novim, interesantnim komadima koji će osvežiti predstojeću sezonu. Čekam vaš utiske na moj način kombinovanja kako ova tri komada, tako i ostatka outfita! Do idućeg posta…Vaša B.
Today’s outfit has a British accent! There are some elements of punk in the form of spikes, and some elements of traditional English look, as a print of my shirt. All is combined in one causal outfit great for an afternoon walk with a cup of tea in one hand, and your beloved in the other.
 I am waiting for your impressions!  Until next post… Yours, B.
02

09
05
06
03
11
13
10
04
07
12
14
…hvala mojoj Slađi na  s j a j n i m  fotografijama!
Srećan rođendan, cico!!! :))) :***

wearing: shirt: CORTEFIEL; pants: ZARA; shoes: OASAP;

jacket: JUST WISH IT; bag: ADDICTED;
brecelets: MILK&HONEY;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

38 Responses

  1. Tvoje slike su tako inspirativne i spontane, a tekstovi nekako poletni! Odlican stil imas i iako ne pratim bas taj fazon, uvek mi je divno iskustvo da pregledam tvoj post! Sve najlepse B.

  2. Sve mi se dopada…I jakna, i torbica i narukvice! Kao i cijela kombinacija…Svaka cast za kreativne djevojke! A ti si predivna :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *