Back to the Future

DSC_9958
Daću sebi za pravo da vas na kratko vratim u dane koji su kalendarski bili prolećni, ali se nisu tako i ”ponašali”. Kišni vikend u Novom Sadu, kratki beg od beogradske gužve, saobraćaja i posla, i moj outfit za subotu, provedenu u relaksiranju, šetnji i punjenu baterija. Bez detalja i bez nakita, a opet sa malim momentom iznenađenja u vidu ”sjajkave” suknje. Sve propraćeno sa malo nitni i rok momentom na čizmama. Kombinacija u skladu sa raspoloženjem: neopterećujuća. Jedino što sam sebi dopustila bio je po koji letimičan pogled na PadFone 2, i kratku proveru mejlova i poruka, jer ni odmor-vikendi nisu što su nekad bili. Uglavnom, nadam se da ne zamerate na ovom kratku povratku u onih tmurnih par stepeni iznad nule. Do idućeg posta, uživajte! Vaša B.

P.S. Čekaju vas odgovori na sva pitanja iz prethodnih postova! 🙂
DSC_9821

DSC_9978

DSC_9701
DSC_9881
DSC_0001
DSC_0034
wearing: sweater: ZARA; skirt: CHICNOVA; boots: CHOIES; jacket: LULUS; bag: OASAP;
—————————————————————-
Have you ever think of wear the same clothes with your mom? Want to make people believe that you are sisters when walking around the street?

Romwe will have a big sale promotion of Mother’s day with great discount up to 70% during April 25th to 27th. What will you prepare for your mom?
Go there to find your family fitted clothing: http://www.romwe.com/

Up to 70% off and a mystery gift!

download
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

21 Responses

  1. That outfit is so cute! Love the sweater and the clutch:) i indeed really think my mom’s got a great style!! x Wieteke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *