BazarT nagrada ”Ličnost od stila”

Čast! Jedino tako mogu definisati sinoć primljenu BazarT nagradu i jedino tako mogu opisati sve svoje emocije povodom iste. Jer zaista, čast je biti odabran za ličnost od stila od strane redakcije koja vodi magazin koji će u decembru proslaviti svoj 50. rođendan (!) i koji se uz RTS, Radio Beograd i Politiku može svrstati u grupu jedinih pravih domaćih medijskih brendova. Još ako na sve to dodam istinsko poštovanje za sve što ljudi koji čine pomenutu redakciju rade, ne mogu a da ovo priznanje ne uvrstim u jedno od najvažnijih momenata mog profesionalnog života. Stoga, veliko hvala glavnoj i odgovornoj urednici magazina Bazar, Ivani Filipović i celoj njenoj ekipi. Ujedno, hvala i timu koji je stajao iz 36. Perwoll Fashion Weeka, povodom čijeg završetka je i upriličena ova tradicionalna dodela nagrada. Hvala i vama koji ste svakodnevno uz ovaj blog i koji mi dajete snagu i elan da mu se još jače i predanije posvetim.

Pre nego vas prepustim fotografijama sa sinoćnjeg koktela, ne mogu a da ne podelim sa vama i svoje odušvljenje na račun drugih dobitnika. Naime, posebno mi je drago što su najveći broj priznanja odneli Igor Todorović i Sonja Jocić o čijim revijama sam i sama pisala u postovima sa Nedelje mode. Iskreno se radujem kada god se nečiji rad i trud ceni i javno pohvali, stoga još jednom šaljem sve reči podrške i hvale na račun ovo dvoje sjajnih ljudi, ali i na račun svih ostalih dobitnika, sa kojima je bila čast naći se na listi nagrađenih. Rekla bih da se ovaj Fashion Week nije mogao lepše završiti, stoga vas sa zadovoljstvom prepuštam Jovaninim fotografijama, među kojima ćete videti kako one sa same dodele tako i outfit fotografije, u kojima znam da posebno uživate. Do idućeg javljanja, budite mi pozdravljeni…Vaša B.

JT__6027aJT__5981JT__6074aJT__5997

…sa Ivanom Filipović, gl. i odg. urednicom magazina ”Bazar”

JT__6033JT__6007JT__6065JT__6014

…sa Cvijetom Radović, gl. i odg. urednicom magazina ”Hotel Life” 

JT__6082JT__6063JT__6016

…sa Nikolom Todorićem, novinarom magazina ”Bazar”

JT__6087JT__6040aDobitnici-zajednicka-fotografija-1-660x438

…sa svim ostalim dobitnicima nagrada povodom završenog 36. Perwoll FW-a

JT__6023

 

first photo: Brana’s Divine World, penult photo: Belgrade Fashion Week;
rest: JOVANA TOMAŠEVIĆ
wearing: jacket, shorts & shoes: ZARA; bag: OASAP;
necklaces: H&MSIX & ONECKLACE; watch: TOMMY HILFIGER; rings: H&M
hair by: Branko Ivanović (Artego Studio) & makeup my: Dejana Makeup Artist
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

17 Responses

  1. divno nasminkane oci i jos jednom da ponovim – bravo! svaka cast! i samo napred!!! :* 😀

  2. Svaka cast na nagradi stvarno. Ali sam bas u soku da su je tebi dodelili kada ima domacih blogerki koje definitivno imaju mnogo vise stila od tebe. Nemoj da se ljutis ali to je moje misljenje. Pozz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *