BDW druženje na Belgrade Fashion Week-u

Nakon Brana’s Divine World čajanke u Domu Jevrema Grujića, gde sam okupila svojih dvanaest čitateljki i zajedno sa njima uživala u stručnom vođenju kroz tada aktuelnu izložbu radova Milene Pavlović Barili, znala sam da druženja takvog i sličnog tipa moraju postati redovna praksa. Sve zato što je pozitivna energija kojom sam se tog nedeljnog popodneva nahranila, bolje upoznajući žene koje sa zadovoljstvom mogu nazvati svojim čitateljkama, najlepša je nadoknada za sve što radim. Iz tog, priznajem, pomalo sebičnog razloga, ali i iz iskrene želje da svojim čitateljkama priredim nešto netipičnije blogersko iskustvo, ono koje se zasniva na offline komunikaciji i druženju na ne tako uobičajen način, rešila sam da već mesec i po dana kasnije organizujem još jedno druženje i to u saradnji sa timom Belgrade Fashion Weeka. Osećala sam jaku želju da svojim čitateljkama uživo pokažem zašto je BFW jedan od meni najlepših, ne samo modnih već i kulturnih događaja. Ujedno, želela sam da im iz prve ruke pokažem kako stvari funkcionšu na pisti, ali i iza nje, te da upoznaju divne ljude koji daju sve od sebe da iz sezone u sezonu Beogradska nedelja mode bude sve bolja, opravdavajući epitet najznačajnije Nedelje mode u regionu.

Sve smo to i dobile druge revijske večeri u Belexpo centru, kada sam zahvaljujući BFW timu imala prilike da ugostim pet čitateljki. Druženje je bilo zamišljeno u nekoliko celina. Najpre smo se okupile u Bloggers Corneru, kutku u foajeu Belexpo centra, gde sam im detaljnije prikazala modele dizajnerki koje su te večeri prikazivale svoje nove kolekcije. U pitanju su bile dizajnerke iz Belgrade Design Districta (Aleksandra Lalić, Milena Radović, Dejana Momčilović, Get Up Jasmina Vujović, Sestres) kojima se ovom prilikom zahavljujem na saradnji.

Nakon tog prvog dela, usledila je i prva revija. Pre revije uredno su nas čekala naša mesta o kojima su brinuli divni, mladi ljudi iz protokola, na čemu im najlepše zahvaljujem. Nakon revija smo imali dozvolu da prošetamo backstage sektorom, da vidimo kako se dizajneri pripremaju za svoje revije, kako teče šminkanje, a kako priprema frizura. U presimpatičnom Perwoll Power Bar kutku imale smo prilike da se osvežimo, zasladimo, ali i da upoznamo članove BFW tima, a i neke od dizajnera. Svi su bili raspoloženi da sa nama podele više detalja o svom delu posla i generalno o svojoj vezi sa Beogradskom nedeljom mode. Veče je začinjeno poklončićima za koje je bio zadužen domaći brend Burra sa kojim već godinama imam uspešnu saradnju.

Jovana je bila tu da sve te divne trenutke zabeleži kako bih ja mogla da ih podelim sa vama, ali i sačuvam kao uspomenu na još jedno divno BDW druženje. I baš kao i prvi put i ovaj sam otišla kući usana razvučenih u najširi mogući osmeh i baterija 100% napunjenih. Ne samo da sam beskrajno uživala u sjajnoj revijskoj večeri, već sam imala zadovoljstvo da taj užitak podelim sa devojkama koje su već godinama uz ono što radim, sa kojima delim ljubav prema domaćoj modi, ali i druga interesovanja, i koje su rešile da to subotnje veče (jednoj do njh je to bilo rođendansko veče, a druga je samo zbog ovog druženja putovala nekoliko sati u jednom pravcu) provedu baš na BDW druženju. Kao što već napomenuh, takve stvari su najlepše priznanje za sve što radim kako na svom blogu tako i na drugim paltformama. Zato i vama, ali i sebi obećavam još ovakvih okupljanja. Trudiću se da budu što zanimljivija, uvek drugačija od prethodnih i uvek dovoljno intimna kako bismo se zaista bolje upoznale i istinski družile.

Još jednom najlepše hvala Belgrade Fashion Week timu na gostoprimstvu i još jednoj sjajnoj modnoj nedelji.

Do sledećih druženja i modnih užitaka…

 

Moj outfit: suknji i bluza: ALEKSANDRA LALIĆ; torbica: PARFOIS; minđuše: ZARA;

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *