Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

BDW na licu mesta: prodajna izložba brendova The Shash & Dulsineja u salonu DuSha

Hrana za dušu. To nas je sinoć sačekalo u salonu DuSha privremeno otvorenom za potrebe prodajne izložbe komada brendova The Shash i Dulsineja. Iza prvog stoji akademski školovana plesačica i zaljubljenica u modu, Saša Sašić, a iza drugog Dubravka Savić, diplomirana dizajnerka tekstila. 

Njih dve spojila je ljubav prema modi, ali i ljubav prema sličnoj estetici i stilu življenja čije smo obrise sinoć uspeli da osmotrimo, ali i osetimo u divnom ambijentu jednog beogradskog salonca.

Kroz tri prostorije ovog stana, predstavljena nam je priča dva brenda: od kreativne atmosfere u kojoj Saša i Dubravka stvaraju, preko sobe u kojoj su komadi bili galerijski izloženi do show room dela u kojem su isti mogli da se prodaju. 

Iako ove dve dame ne stvaraju zajedno, niti jedna na drugu stvaralački utiču, sem prijateljskom podrškom, neverovatno je sa kojom se lakoćom The Shash odevni komadi kombinuju sa Dulsineja šeširima i svilenim maramama. Kao da su oduvek bili predodređeni da se nose u kompletu. 

Saša inače živi u Madridu, ali svoj brend podjednako predano gaji i razvija i u Španiji i u Srbiji. Maksimalno je posvećena održivoj modi i trudi se da svaki detalj njenih odevnih komada bude eco-friendly. Prepoznatlljiva je po svom minimalizmu, nežnim pastelnim tonovima, čistim linijama i izuzetno kvalitetnim materijalima. 

Sa druge strane, Dubravkini šeširi su neasimetričnih linija, često jarkih boja i vrlo specifičnog oblika. Marame krase divne šare takođe jarkih boja, mada se često na njima prepliću i pastelne nijanse. Čak i da nikada niste videli Dulsineja šešire, sigurno se sećate modela koji je nosila Konstrakta na zvaničnom predstavljanju ovogodišnjih učesnika Evrovizije. Da, onaj divni beli šešir specifičnog oblika potpisuje upravo Dubravka. 

Dakle, ako volite pročišćeni dizajn, klasične a moderne krojeve koji će zauvek biti u trendu, kvalitetne prirodne materijale i uz to aksesoare koji su toliko lepi da se ostavljaju u nasleđe, onda su ova dva brenda vaša sledeća stanica. Možete ih obići putem Instagram i Facebook profila, ali i direktno na sajtu. Ukoliko to učinite, prenesite im i naše pozdrave. Imaju sve naše simapatije. 

Do nekog novog druženja…. 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *