BDW na naslovnici magazina ”TREND”

Poziv je stigao negde sredinom juna od strane glavne i odgovorne urednice magazina ”Trend”, Aleksandre Marković. ”Trend”, sveže ime na našem medijskom nebu, u tom trenutku je i dalje slavio svoj prvi broj, a plan je bio da se moja malenkost pojavi na naslovnici trećeg, septembarskog. Slušajući predlog gospođe Marković oko ideja i detalja fotografisanja, uhvatila sam sebe kako klimam glavom i govorim ”da” a kako sam zapravo mislima u onom oktobru 2010. godine, kada je Brana’s Divine World rođen. Nije ovo bio prvi put da se u trenucima bitnih i aktuelnih dešavanja vezanih za blog mislima vratim u dane početka jer i dalje mi je neverovatno koliko se dugačak i dalek put prešao od tog oktobarskog popodneva do danas. I kolike je razmere dostiglo nešto zasnovano na tako skromnim očekivanjima. Sa tim mislima završila sam razgovor sa dogovorom da se negde krajem jula nađemo na odabranoj lokaciji i napravimo naslovnicu. Inače, moju drugu u 2014. godini (priču o prvoj možete pročitati OVDE).

Mesec dana kasnije, usred vrelog julskog prepodneva, na još uvek praznoj Beton Hali, obučena u jesenje komade, stajala sam pred objektivom Đorđa Grujice aka Giorgio Gruizza sa ciljem da napravimo što bolju naslovnu stranu. Četiri sata i tri outfita kasnije znali smo da je imamo. I ne samo nju, već i prateće fotografije za tekst posvećen meni najinteresantnijim jesenjim trendovima, koji inače prati naslovnicu i koji se našao unutar samog magazina. Upravo su pomenuti trendovi bili vodilja pri mom odabiru kombinacija, tako ćete kroz ovaj i još dva posta moći da vidite ne samo outfite koji su tom prilikom fotografisani već i šta je to što ću preferirati u narednoj sezoni.

Ovime ću završiti tekstualni deo današnjeg posta i prepustiti vas fotografijama kombinacije koja se na kraju našla i na samoj naslovnici, kojom sam prezadovoljna. Kao i celokupnom saradnjom sa magazinom ”Trend” i timom koji stoji iza istog. Inače, sam magazin obiluje korisnim i zanimljivim člancima na različite teme. I mada ime magazina implicira da je reč o modnom štivu, pre bih ga definisala kao lifestyle usled pregršt nemodnih tema koje obrađuje. U svakom slučaju, mislim da je najbolje da svratite do prve trafike, kupite svoj broj i sami donesete svoj sud. A sud očekujem i na kontu kombinacije koja vas čeka u nastavku, i naravno na kontu same naslovne strane. Komentari su vaši. Do idućeg javljanja, budite mi nasmejani! Vaša B.

02060304

 

OUTFIT 

_MG_9418_MG_9467_MG_9454_MG_9461_MG_9478_MG_9557_MG_9493_MG_9505_MG_9459_MG_9528_MG_9515

photos by: Giorgio Gruizza;
wearing: all by LINDEX;
hair by: Branko Ivanović (ARTEGO HAIR STUDIO);
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

14 Responses

 1. Divna si Brano i zasluzno si na naslovnim stranama. Jedan primjerak imam, sad mi Trend samo nedostaje ;). Ova kombinacija sa tufnicama mi je sjajna, obozavam ih!

  Zagrljaj i podrska!

  D.

 2. Nista manje nisam ni ocekivala! Sve pohvale, e, sad, sto se tice fotografije “u izlogu” mislim da je najbolja koju sam vidjela na Blogu u moru odlicnih! Pozdrav iz Bijeljine!

 3. Ja sam svoj primerak časopisa dobila i pročitala pre nego što je izašao, jer imam divnog dečka koji radi u štampariji 🙂 Elem, u razmišljanju koje nove komade da nabavim za jesenji look, dala si mi inspiraciju. Suknja na tufne je odlična, a takođe nakit će sve da upotpuni što sam zamislila. Bravo za naslovnu stranu!

  1. Bravo za dečka! 🙂 A moje je zadovoljstvo što sam uspela da te inspirišem! Sigurna sam da nećeš pogrešiti sa suknjom na tufne! 🙂
   Veeeliki pozdrav!
   B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *