BFW outfit + backstage & runway moments

Već znate da pripadam klubu ljubitelja Belgrade Fashion Weeka, i da ovaj događaj smatram koliko modnom toliko i kulturnom manifestacijom. U više navrata sam u svojim ranijim postovima o BFW-u pisala na tu temu, pa se ovaj put ne bih ponavaljala. Ono što bih ipak posebno istakla jeste činjenica da sam neizmerno srećna što ova manifestacija upravo obeležava svoje četrdeseto izdanje, i time dokazuje da u Srbiji kvalitetne stvari ipak mogu da traju, pored svih otežavajućih okolnosti, kriza i potresa različitih vrsta. Zato i zvanično upućujem najsrdačnije čestitke celokupnom timu BFW-a, na svemu što je do sada postignuto i na svemu što će se u budućnosti tek postići.

Nažalost, moj susret sa 40. Beogradskom nedeljom mode počeo je tek sinoć. Delom zbog privatnih obaveza i puta van Beograda, delom zbog zdravstvenih problema koji su me mučili tokom vikenda. Tako propustih uvek zanimljivo otvaranje, ali i revije nekoliko dragih dizajnerskih imena poput Budislave Keković, Sonje Jocić, Ane Trošić Trajković… Srećom, oporavila sam se tačno na vreme da vidim najnoviju kolekciju mog zauvek omiljenog modnog dvojca, Mates. I po običaju, nisu razočarali. Šta više, u slučaju više prikazanih komada desio se pravi ljubav-na-prvi-pogled-momenat, te ih slobodno možete očekivati u nekim od budućih outfit postova. Do tada, imate prilike da ih vidite u nastavku ovog posta, na fantastičnim Jovaninim fotografijama.

Pre toga, videćete nekoliko fotografija mog sinoćnjeg outfita u kojem ne samo da sam ispratila BFW, već i premijerno prikazivanje Kenzo x H&M kolekcije. Da, bila je to jedna poprilično zanimljiva, užurbana i uzbudljiva noć. Elem, u outfitu dominiraju crvene H&M Studio pantalone za koje su mnogi od vas rekli da bi voleli da ih vide u još jednoj kombinaciji, nakon one prikazane u OVOM postu. I evo ih, u spoju sa izuzetno zanimljivim modelom H&M košulje i novom Mona jaknom kojom častih sebe pre nekoliko dana. Ipak, čini mi se da su asesoari ovde imali poprilično bitnu ulogu te bi bila šteta posebno ih ne spomenuti: tu je dobro vam znan Lindex šešir, nova torba iz radnje OfingerDulsineja svilena marama koju je ručno oslikala talentovana Dubravka Savić i apsolutno omiljeno Werkstatt prstenje, koje dizajniraju i ručno proizvode dve mlade dame iz susedne nam Bosne i Hercegovine.

Sve u kompletu dalo je meni vrlo drag, zanimljiv i efektan spoj. Nadam se da ćete deliti moje mišljenje. Čekam ga u komentarima. Do idućeg posta, najlepše vas pozdravljam. Vaša B.

jt__6385jt__6371
jt__6368
jt__6390 jt__6387 jt__6357jt__6382jt__6373
jt__6383 jt__6389
jt__6318

*MATES backstage moments

jt__6530 jt__6420 jt__6444 jt__6497 jt__6468 jt__6403 jt__6489

*MATES runway moments

jt__6540 jt__6556 jt__6656jt__6644 jt__6576 jt__6673jt__6602 jt__6680jt__6688 jt__6762

wearing: blouse: H&M; pants: H&M Studio; jacket: MONA; bag: OFINGER;
hat: LINDEX; scarf: DULSINEJA; rings:  WERKSTATT;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

 

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

7 Responses

  1. Koliko zračiš samopouzdanjem u tim pantalonama. Odličan outfit ,pogotovu jakna i košulja i zbog toga mi se marama ne dopada jer imam utisak da ih krije.
    Pozdrav 🙂

  2. Jeee , ispunila si mi zelju sa crvenim pantalonama! Tamni ruz nije “my cup of tea “, ali sve ostalo u kombinaciji je odlicno. Navijam da je kombinacija sa 5. i 6. slike ono sto ces nositi od Matesa. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *