Black N Easy Fashion Week – Tamara Jarić

Ako bih morala da iz svega prikazanog na upravo održanoj Nedelji mode u Beogradu izdvojim ono najbolje, onda je to svakako veliki broj autorskih revija, na kojima su prikazane kolekcije kako mlađih tako i već afirmisanih dizajnera. Meni inače uvek draža opcija od revija komercijalnih brendova. Otud mi je pretposlednje veče 37. Black N Easy Fashion Weeka došlo kao prava poslastica. Pogotovo što je spisak od sedam dizajnerskih imena koja su izlagala te večeri poprilično obećavao.

Iskreno ću reći da sam se posebno radovala drugom segmentu iste, za koji su bile planirane revije Tamare Jarić i Sonje Jocić. Kako sam osvedočeni ljubitelj rada obe dizajnerke, očekivala sam mnogo. Pogotovo od Tamare, čiju sam garderobu sa užitkom već u više navrata birala za sebi važne prilike.

Tradiciju nisam želela da prekidam ni za samo veče revije, te sam imala čast da nosim sako iz aktuelne kolekcije Future Romantic, koja je tom prilikom i prikazana. Kolekcija koja mi je samo još jednom potvrdila koliko senzibilitet Tamarine garderobe odgovara mom senzibilitetu, afinitetima i stilskom izražaju. Spoj minimalizma i klasike sa neočekivanim, ”pomerenim”, neustaljenim, koji se ogleda u specifičnim krojevima, futurističkim momentima i zanimljivim kombinacijama boja i materijala, naprosto me oduševljava. Otud ne čudi što nema komada iz kolekcije u kojem sebe nisam mogla da zamislim. Upravo zato, posvećujem joj večerašnji post. I upravo zato sa vama delim ne samo momente sa same revije već i iz backstage-a, a sve kroz fenomenalne Jovanine fotografije.

Ali pre svega toga, vratićemo se pomenutom outfitu kojem sam morala da dam primat u ovom javljanju. Verujem da mi nećete zameriti na tome, jer znam da i vi posebno volite taj fashion-week-outfit-momenat. Iskreno se nadam da ćete voleti konkretno i ovu kombinaciju, jer je ja, neskromno ću reći, obožavam. A kako i ne bih, kada je sve tu: crno-beli spoj, komad specifičnog kroja, boyfriend farmerice, ”dva kaiša” sandale i tamni ruž. Svi oni detalji i komadi koje definišem kao sebi omiljene i zauvek drage.

Stoga, iz ovih stopa prepuštam vas fotografijama i komentarima u kojima bih volela da čujem vaše utiske, kako na račun kombinacije, tako i Tamarine kolekcije… Do idućeg javljanja, srdačno vas pozdravljam! Vaša B.

JT__1284JT__1296JT__1373JT__1292JT__1285JT__1316JT__1331JT__1323

Tamara Jarić
Backstage & Runway Moments

JT__1009JT__1021JT__1029JT__1041JT__1052JT__1069JT__1079JT__1088JT__1117JT__1122JT__1134JT__1138JT__1141JT__1142JT__1147JT__1153JT__1156JT__1160JT__1170JT__1178JT__1182JT__1187

 

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
wearing: blazer: TAMARA JARIĆ; shirt: LINDEX; jeans: NEW YORKER;
sandals: STRADIVARIUS; necklace & rings: H&M;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

7 Responses

  1. uh, kako je dobar ovaj zeleni mantil , šteta što su manekeknke premršave, pa je loš utisak =(

  2. Ostala sam bez riječi na kombinaciju srebrno/zeleno/bijele suknje i gore prozirne majice sa srebrnim detaljima. Naprosto sam oduševljena. O d u š e v lj e n a ! !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *