Black & White Summer With Terranova (Outfit 3)

Treća, najelegantnija i poslednja kombinacija proistekla iz saradnje sa brendom Terranova. I ako moram da biram, meni najdraža. Prosto, najbliža je onome što mi trenutno stilski najviše prija… Najpre, tu je mini omaž aktuelnom trendu kombinovanja komada inspirisanih sportom (u ovom slučaju čipkanog šortsa) sa onim formalnijim (crna košulja i salonke). U isti mah prisutna je i doza ozbiljnosti u vidu zakopčane kragne, ali i doza zavodljivosti proistekla iz dužine šortsa. I za kraj, upadljiva ogrlica – proveren način da se razbije monotonija minimalizma, kojem nisam preterano sklona.

Nedostatak boja u ovom slučaju vidim kao izvor elegenacije, ali i strogoće, od koje ne bežim. Pogotovo u varijantama poput ove, u kojima je vrlo lako preći granicu. Sve ovako nabrojano zapravo predstavlja moj univerzalni recept za idealan večernji outfit. Onaj u kojem ćete zavoditi, ali nikad preterano. Te ako ste u dilemi, evo mog predloga.

I bilo bi to sve iz ovog Terranova segmenta. Kada se osvrnem na rezultate ove saradnje ne mogu a da još jednom ne zaključim da je prijalo izaći iz svoje sigurne zone i prilagodite se struiji za mene netipičnog brenda. I najbitnije, na kraju biti zadovoljna. Nadam se da sam i vas inspirisala na nešto slično.

Uz note Melody Gardot (oprostite ako je u poslednje vreme ima često na blogu, ali je trenutno nezaobilazna na svakoj od mojih playlista) pozdravljam vas i želim lep ostatak vikenda. Vaša B.

JT__0951JT__0905JT__0979JT__0964JT__0957JT__0882JT__0927JT__0958JT__0937JT__0909JT__0960

ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
wearing: shirt, shorts, shoes, bag, necklace: TERRANOVA; sunglasses: ROMWE;
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

9 Responses

 1. Sem tebe,meni nista u citavom outfit-u nije simpaticno… Izvini,moram ovako napisati… sorts je promasena kombinacija uz cipelice..

 2. Definitivno omiljena kombinacija iz ova tri posta! Sama nikada ne bih obukla ovako kratak sorts, ali tebi stvaaaaaarno dobro stoji 🙂

  Sexy 🙂

 3. Minimalism actually suits you perfectly so I guess you’ll just need to learn to love it. When in doubt just look back at that “Bazar” cover to remind yourself of dire consequences of, shall we say anti-minimalism without a purpose? Only women with exceptional figures shine with the fashion minimalism as a concept so why would you want to throw away your principal advantage?

  By the way, minimalism doesn’t have to equal black or even strict monochrome. It’s the reduction in form that matters, the focus on simplicity and clean lines, the avoidance of fluff if you like. The focus on just one or two core, simple things and thinking hard how to focus viewer’s attention and not let his eyes wander.

 4. Kako “ostro” !
  (ili sharp and smart, znas sta to znaci u modnom svetu 🙂 )

  I da ovako zahvalim o predavanju na koje si nas zvala – ono sto najvise trazim, inspiraciju, nasla sam u vasoj prici! 🙂

  Imajte svi lepu radnu nedelju 🙂

 5. Lijepo, lijepo. Kada gledam fotke odlično izgleda, ne ulazeći u kvalitetu ali tu je opet cijena koja to sigurna spašava. Obožavam kombinacije kraće suknje i košulje dugih rukava, tako da mi je i ovo odlično ali definitivno ne bi obukla jer nemam potrebe/prilike za ovim. Cijela suradnja pohvala, iz svakog outfita bi se nešto iskoristilo. Ovdje su mi super košulja, ogrlica, torba. Pogledala sam usput i tvoju staru kombinaciju s kratkim cvjetnim hlačama i bijelom košuljom-obožavam taj dojam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.