Cat On A Hot Tin Bridge…

 

21
Priča je išla ovako. ”Hej, gde bih mogla danas da se slikam?”’. Ljilja, brainiac našeg društva, polako me je pogledala, zatim skrenula pogled negde u daljinu, još jednom ga vratila na mene, i  konačno rekla: ”Viseći most”. Film se u glavi u sekndi premotao i u trenutku sam se vratila u period osnovne tokom koje nam je pomenuti most bio glavna atrakcija. Od završetka osnovne prošlo je 10 godina. Toliko dugo nisam videla čuveno zdanje, koje mi je uvek ličilo na scenogarfiju Spilbergovih avantura Indijane Džonsa. Sledeće što znam jeste da sedim na usijanom mostu, dok se Ljilja namešta za što bolju fotografiju. Mrštim se od prejakog sunca. Nije se puno promenio. Sem što je malo zarđao i oronuo. ”Znaš koliko sam ga se plašila kao klinka”, kažem Ljilji. ”I ja isto”, odgovara mi dok pokušava da me što bolje isfokusira. Čini mi se da smo obe tog dana pobedile strah.
This is the story behind the post. ,, Hey, where can I do my photoshooting today?”, I asked. Ljilja, brainiac of our crew, slowly looked at me, then looked away somewhere in the distance, than once again at me and finaly said ”Suspension Bridge”. The film in my head starting to rewind and I returned to the period of elementary school, during which mention  bridge was our main attraction. It has been 10 years since the end of elementary school and last time I saw the famous structure.  It has always reminded me of the bridges in Spilberg’s adventures of Indiana Jones. The next thing I know I am siting on a hot bridge, while Ljilja is trying to get the best shoot she can. Not much has changed. In addition to being a little rusty and dilapidated. ,,You know, I was so afraid of it when I was a kid”, I said to Ljilja. ,,Me too”, she answered while trying to focus me.
I think, we both overcome the faer, that day.
22
23
30
24
28
25
29
26
wearing: dress, flats: NON BRANDED; bag: bought in Greece

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

38 Responses

  1. hrabro,ja svoj strah necu pobediti nikada.Ne od visecih mostova,tu sam neustrasiva:)))ja se plasim glodara,onih velikih,bljak!
    Haljinica je divna,boje savrsene,baletanke su svojim printom odlicno legle,ali torba je glavni hit posta.Vidim ne samo kod mene vec i kod ostalih.

  2. Uvek zanimljivo okruzenje… 🙂 Bravo branchy! I odlicna su ledja ove haljinice… obozavam leto zbog tih detalja… :*

  3. Fenomenalno, i haljina i torba i baletanke i ogrlica! I divno ti stoji. Bas je suuuuper. Bas je…leto je, leto je… I mrsavima je sve lako i lepo :))))))

  4. Jooj, viseći most… I ja ga nisam videla baš dugo, oko 15-ak godina :))! Super ideja!
    A stajling je pravi letnji ;)! I ja se pridružujem pohvalama za torbu, odlična je!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *