Cocktail at Stefanovic’s Store The Name Of Sheinside Giveawy Winner

02

 

Volim te neke male tradicije, koje se stvaraju i grade spontano, bez pritiska i moranja. U takvu vrstu običaja uvela bih i okupljanja blogerki i novinarki sa čelnim ljudima zlatare Stefanović. Sećate se da smo se i tokom prošlogodišnje zime okupili u njihovoj radnji u Ušću kako bismo se upoznali sa tadašnjim novitetima u njihovom asortimanu. Sinoćni koktel je bio nastavak te lepe tradicije, u kojoj smo imali priliku da iz prve ruke bacimo pogled na ono što vam Stefanovići nude u ovoj sezoni. Ovog puta akcenat je bio na dve kolekcije: Angles by Roberto Giannotti i The Way.  Lično, oduševljena sam drugom pomenutom, odnosno kolekcijom narukvica prijateljstva ili ti u Srba poznatije kao narukvica protiv uroka. Tanki ”končić” uz adekvatan privezak daleko je više od nakita. Suptilan i nežan, a opet sa tako puno značenja, pogotovo ako izborom priveska personalizujete čitavu priču. Ja sam sa zadovoljstvom ponela svoju malu potkovicu na crnom ”končiću”. Radujem se sreći koju će mi doneti. Inače, za ovaj fin događaj odlučila sam se za nešto elegantniju varijantu, koja se da lako iskombinovati. Verujem da svako od vas ima svoj primerak crne košulje i crnog blejzera. Probajte da ih ponesete u istoj kombinaciji, razbijajući formalnost  parom farmerica. Taman teksas bi bio preporučljiv. Uz sve dodajte potpetice i nešto upečatljiviji komad nakita. Rekla bih da je ovo drugo posebno važno, kako bi se monotonost, u kojoj se sa dva crna komada lako može upasti, izbegla. Nadam se da će vas ovaj zimski, a elegantni post inspirisati za praznične noći koje su pred nama. Do idućeg posta, budite mi pozdravljeni. Vaša B.
Uz izvinjenje što ste nešto duže čekali na objavu pobednika Sheinside nagrađivanja, imamo konačno ime devojke koja je osvojila jedan od 6 sjajnih džempera. U pitanju je čitateljka čija je ime GFC profila: CDANINA, dok mejl počinje sa: anina.cvitanovic. Čestitam pobednici, a svima ostalima više sreće u nekom narednom nagrađivanju. Veliko vam hvala na učestvovanju!
Traditionally, Serbian fashion bloggers and journalists gather at Stefanovic Jewelry Store to find out what is new for this season. For this night, I have chosen to wear a black shirt with a black blazer. I think that is one of the most universal elegant outfits, but always so attractive. Statement jewelry is the cherry on the top. Hope you’ll find this outfit inspiring for upcoming holidays nights. Until the next post, greetings to all! Yours B.
 
Finally, we have the winner of the Sheinside giveaway. It is the girl whose GFC profile is named: CDANINA, and whose mail starts with ana.cvitanovic. Congrats!
13

06
07
18a
14
04
08
19
20
03
05
15
16
12
09
01
17
…veliko hvala Anji i Staši na fotografijama outfita!
wearing: jeans: ZARA; shirt: TAILOR4LESS.COM; blazer: SHEINSIDE;
shoes: ZARA; necklace&ring: RENAME SHOP;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

35 Responses

  1. nakit je savrsen..
    Mozes li mi reci cenu nakita (narukvice protiv uroka)
    Inace,sako i tvoj nakit su super,odlicna kombinacija
    pozz

  2. Cast zlatari koja ima svoje IME, dobro poznato IME i renomirano…fantasticna ideja za te koncice protiv uroka ….mene ipak odusevljava ova mlada zena sa divnom frizurom i svojim sarmom u kombinaciji koja je meni licno neodoljiva….tu nema sta da mi se ne dopada a i sama fotografija je odlicna….naravno prsten mi je mocan ….volim da vidim mladu zenu koja ume sve to da nosi…vidim ima primedbi ali ja nebi sitnicarila….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *