Conscious serijal: poslednje poglavlje

Dobro došli u četvrto i poslednje poglavlje H&M Conscious Spring priče. Neću ni najmanje preterati ukoliko kažem da mi je ovo jedna od dražih saradnji u poslednjih par sezona. Kako zbog prirode kolekcije koju sam vam predstavila kroz ova četiri outfit posta, tako i zbog specifične atmosfere koja ih prati. Četiri slična, a opet potpuno različita outfit izdanja koja su u meni probudila uspavane odeljke moje stilske ličnosti.

Ako bih morala da odaberem omiljeni post onda bi to bio baš ovaj večerašnji. A sve zbog atmosfere u kojem je nastao, mira koji sam osećala dok sam pozirala pred Jovaninim objektivom, netipičnog okruženja koje je svemu dalo dozu egzotike i osećaja da sam tako daleko od svog doma, a istina je da me je delilo tek sat vremena vožnje od njega.

Lutanje ne znači uvek da ste izgubljeni. I taj dan me je tome naučio. Ujedno, pokazao mi je kako se odnos između dve osobe koje se iskreno razumeju i veruju u iste stvari, preslikava na svaki segment njihovog odnosa, pa i na onaj najosetljiviji – poslovni. Mnogo vas mi je skrenulo pažnju da su fotografije iz ovog serijala nekako posebne. I jesu, jer su produkt posebnog odnosa koji Jovana i ja imamo i koji je uspeo da pronađe svoj put do samih fotografija i pokaže kako, kada nešto radite iz čiste ljubavi, stvari dođu na svoje, umor ne osećate, kišu i vetar ne registrujete.

Zato, ovaj serijal posvećujem njoj, mom ortaku, poslovnoj saradnici i najboljoj prijateljici koja trenutno strpljivo sedi na suvozačevom mestu mojih kola čekajući da završim ovaj tekst pomažući mi tako da ovaj post bude objavljen na vreme. Tragajte za takvim ljudima u svom životu, ali i na poslu. Neprocenjivi su. Baš kao i svako iskustvo koje sa njima doživite. A ovo je bilo jedno od njih… Do novih priča i novih avantura koje ćemo deliti sa vama…

Vaša Brana i vaša Jovana….

total look: H&M

*H&M Conscious Spring kolekcija od danas je dostupna u domaćim radnjama
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

*ovaj post je urađen u saradnji sa brendom H&M

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *