Crno-bela asimetrija na Perwoll Fashion Week-u

Iako je prvobitni plan bio da se kroz jedan post, onaj u kojem ću vam preneti atmosferu sa još jednog BDW druženja, osvrnem na upravo završen Perwoll Fashion Week, nisam mogla da odolim a da se detaljnije ne osvrnem na outfit sa poslednje revijske večeri. Razlog za to jeste komad koji će vam, sigurna sam, i pri prvom letimičnom pogledu na fotografije privući pažnju – beli polu-sako ili plašt kako ga naziva Jelena Mijajlović, devojka koja ga je dizajnirala, inače vlasnica brenda Helena Scrittore. Oni upućeniji znaju koliko volim i cenim Jelenin rad, a za sve vas koji to niste uspeli da ispratite evo još jednog dokaza za to.

Komad sam ugledala prilikom snimanja emisije u kojoj smo zajedno gostovale. Jedna od manekeni nosila je plašt u kombinaciji sa belom haljinom i kako sam ga ugledala tako sam znala da ga moram probati ali preko komada u crnoj boji. S obzirom na to da sam baš u toj emisiji (koja će se emitovati 29. aprila na šta ću vas i podsetiti) nosila kombinezon koji vidite na fotografijama, plašt sam probala preko njega. I to je bilo to! Kombinacija na koju sam u momentu ”pala” i za koju sam znala da je moram obući čim mi se ukaže prva prilika za nešto ekstravagantnije izdanje. Ispostavilo se da je to bio upravo Perwoll Fashion Week. Tako sam nastavila lepu tradiciju nošenja Helena Scrittore komada na revijskim večerima Nedelje mode u Beogradu.

Backstage iste poslužio je Jovani i meni kao idealna scenografija, tako da smo spontano uspele da napravimo večerašnji post. Znam da kombinacija neće biti po svačijem ukusu, ali bih baš zato volela da čujem vaš sud. Meni je ovo jedan od dražih elegantnijih outfit-spojeva ove godine, ali interesuje me šta vi kažete. Čekam vas u komentarima.

Do idućeg posta…

 

nosim: kombinezon i cipele: MANGO; polu-sako: HELENA SCRITTORE;
prsten: STUDIO GLINA; minđuše: H&M; narukvica: SPORTINA;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ

*ovaj post nije sponzorisan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *