Crno-belo osveženje

Seriju travel postova na kratko prekidam jednim klasičnim i tipičnim outfit postom, kakvog odavno nije bilo na blogu i kakvog sam se poprilično zaželela. Nadam se da je kod vas slična situacija, te da će vam prijati ovo modno osveženje.

Pažnju vam odmah skrećem na dominantni komad u večerašnjoj kombinaciji: crno-belu haljinu iz aktuelne kolekcije domaćeg brenda Jagger, koji se polako ali sigurno vratio na vrh domaće modne ponude. Prethodnom kolekcijom je taj povratak najavljen a aktuelnom potvrđen. Posebno nakon pokretanja sajta i online prodavnice, preko koje se konačno svi komadi mogu direktno naručiti. Ujedno, na sajtu je dostupan spisak svih prodajnih mesta u Srbiji, pa će vam i u tom pogledu biti lakše, s obzirom na to da me je mnogo vas ranije kontaktiralo sa pitanjima na tu temu. Dakle, dilema više nema.

A nije je bilo ni kada sam se odlučila za pomenuti komad – haljinu u meni omiljenoj kombinaciji boja. Lagana, lepršava, komotna. U prevodu, idealna za letnje dane. Ili pak ove prolećne koji podsećaju na letnje.

Ako pričamo o načinu na koji sam je kombinovala sve je vrlo jasno iz priloženog. Detalj u vidu marame je tu kao oda jednom od aktuelnih trendova (inače meni vrlo dragom, o čemu sam vam već pisala u jednom od ranijih postova), dok su baletanke moj prvi (i često jedini) izbor kada je reč o obući koju nosim uz maksi haljine. Mala crna torba je odabrana zbog zlatnih detalja koji su se fino složili sa satom istog tona i detaljima na naočarima (inače, nikako ne mogu da prevaziđem blokadu po pitanju kombinovanja zlata i srebra; čini mi se da mi ništa teže ne pada no spoj ta dva).

I to bi bila sva filozofija večerašnjeg izdanja, jednostavnog a opet dovoljno efektnog (makar prema mojim kriterijumima) za relaksirani, dnevni štrapac po gradu ili pak užurbano završavanje poslovnih obaveza. I u jednom i u drugom slučaju kombinacija jes dovoljno udobna ali i sasvim adekvatna.

Takvo je makar moje mišljenje, a sada bih volela da čujem vaše. Šta mislite o ovom spoju a šta o samoj haljini? I koji su to komadi iz aktuelne Jagger kolekcije vama zapali za oko?

Radujem se odgovorima i najlepše vas pozdravljam do idućeg javljanja. Vaša B.

Brana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljina Brana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljina
Brana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljina Brana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljina

wearing: dress: JAGGER; flats: ZARA; sunglasses: FREYRS; watch: TOMMY HILFIGER;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

 

*ovaj post je urađen u saradnji sa Jagger Brand

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

3 Responses

  1. Uf, savrsena je! I ja bih je nosila u tom nekom opustenom fazonu, ali me interesuje, sta bih ja kao plavusha trebala da obujem, neki savet, koju boju sandala ili cipela? (Stikle bih preskocila posto sam mnogo visoka)))

  2. Odavno ne videh bolju crno-belu kombinaciju. Haljina je prelepa, zanimljivi detalji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *