Crno-belo osveženje

Seriju travel postova na kratko prekidam jednim klasičnim i tipičnim outfit postom, kakvog odavno nije bilo na blogu i kakvog sam se poprilično zaželela. Nadam se da je kod vas slična situacija, te da će vam prijati ovo modno osveženje.

Pažnju vam odmah skrećem na dominantni komad u večerašnjoj kombinaciji: crno-belu haljinu iz aktuelne kolekcije domaćeg brenda Jagger, koji se polako ali sigurno vratio na vrh domaće modne ponude. Prethodnom kolekcijom je taj povratak najavljen a aktuelnom potvrđen. Posebno nakon pokretanja sajta i online prodavnice, preko koje se konačno svi komadi mogu direktno naručiti. Ujedno, na sajtu je dostupan spisak svih prodajnih mesta u Srbiji, pa će vam i u tom pogledu biti lakše, s obzirom na to da me je mnogo vas ranije kontaktiralo sa pitanjima na tu temu. Dakle, dilema više nema.

A nije je bilo ni kada sam se odlučila za pomenuti komad – haljinu u meni omiljenoj kombinaciji boja. Lagana, lepršava, komotna. U prevodu, idealna za letnje dane. Ili pak ove prolećne koji podsećaju na letnje.

Ako pričamo o načinu na koji sam je kombinovala sve je vrlo jasno iz priloženog. Detalj u vidu marame je tu kao oda jednom od aktuelnih trendova (inače meni vrlo dragom, o čemu sam vam već pisala u jednom od ranijih postova), dok su baletanke moj prvi (i često jedini) izbor kada je reč o obući koju nosim uz maksi haljine. Mala crna torba je odabrana zbog zlatnih detalja koji su se fino složili sa satom istog tona i detaljima na naočarima (inače, nikako ne mogu da prevaziđem blokadu po pitanju kombinovanja zlata i srebra; čini mi se da mi ništa teže ne pada no spoj ta dva).

I to bi bila sva filozofija večerašnjeg izdanja, jednostavnog a opet dovoljno efektnog (makar prema mojim kriterijumima) za relaksirani, dnevni štrapac po gradu ili pak užurbano završavanje poslovnih obaveza. I u jednom i u drugom slučaju kombinacija jes dovoljno udobna ali i sasvim adekvatna.

Takvo je makar moje mišljenje, a sada bih volela da čujem vaše. Šta mislite o ovom spoju a šta o samoj haljini? I koji su to komadi iz aktuelne Jagger kolekcije vama zapali za oko?

Radujem se odgovorima i najlepše vas pozdravljam do idućeg javljanja. Vaša B.

Brana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljina Brana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljina
Brana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljina Brana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljinaBrana's Divine World | Jagger crno-bela maksi haljina

wearing: dress: JAGGER; flats: ZARA; sunglasses: FREYRS; watch: TOMMY HILFIGER;
ALL PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

 

*ovaj post je urađen u saradnji sa Jagger Brand

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

3 Responses

  1. Uf, savrsena je! I ja bih je nosila u tom nekom opustenom fazonu, ali me interesuje, sta bih ja kao plavusha trebala da obujem, neki savet, koju boju sandala ili cipela? (Stikle bih preskocila posto sam mnogo visoka)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *