Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dragana Ognjenović predstavila kolekciju za proleće/leto 2023. a mi smo bili na licu mesta

Šta god da se dešava te večeri u gradu, budite sigurni da će deo predviđen za publiku revije Dragane Ognjenović biti do poslednjeg mesta ispunjen. Tako je bilo i sinoć na šestom spratu štamparije ”Borba” gde nam je Dragana predstavila kolekciju za proleće/leto 2023

I kakav je to samo užitak bio! Iskorak van klasičnog kolorita u neutralne nijanse, ali i sa par jarkih momenata, bili su moj utisak večeri. Ma koliko da volim njenu vernost crnom koloritu, uvek se obradujem kada vidim da je šanse dala i drugim tonovima. 

Isto mogu reći i za smart casual komade kojih je ovaj put bilo više nego u ranijim kolekcijama. Ma koliko da volim Draganine elegantne komade i koktel haljine, jako sam se obradovala sakoima, prolećnim jaknicama i komadima koji imaju business karakter. 

Njene forme su maestralne, što nam je toliko puta dokazala, ali je nemoguće svaki put ne diviti im se. Pred očima mi je i dalje maxi haljina/mantil u sivoj boji čiji je kroj toliko perfektno urađen da bi se mogao koristiti kao pokazni primer u obrazovnim institucijama posvećenim dizajnu. Njeni modeli izgledaju savršeno sa svake strane i iz svakog ugla i ako u nešto možete biti sigurni to je perfektnost njihove izrade. 

U tom pogledu, Dragana na domaćoj modnoj sceni i dalje nema konkurenciju. Istovremeno, taj kvalitet prate zaista pristupačne cene, posebno ukoliko ih uporedite sa nekim drugim dizajnerskim imenima čije su kreacije i dalje daleko slabije po formi, materijalu ili izradi. Zato uvek identično odgovorim na pitanje u koje komade vredi ulagati, a da su deo domaće autorske modne scene – Dragana Ognjenović. To je moj odgovor. Uvek. I na tome će vam i vaša pokolenja biti zahvalna, jer ćete im te komade, sasvim sigurno, ostaviti u nasleđe. 

U nastavku pogledajte neke od sinoć prikazanih modela, a kompletan live prikaz možete videti na YouTube videu na kraju članka. 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *