Easy Like Sunday Night

08

Oni dani, kada vas ništa sem udobnosti ne zanima. Kada je sve, od frizure, preko šminke, do skromnog broja detalja, u službi vašeg opuštenog i prirodnog izgleda. Za ovo posebno stanje uma i outfita, po nekoj nepisanoj tradiciji, rezervisan je vikend. Ovaj je bio i više nego idealan za prošetati omiljeni par farki, najudobnije mokasine, i tufnice na novom Club Couture džemperu. Dugo sam verovala da se motiv tufnica neće nikada naći u mom garderberu, ali me je nova modna sezona još jednom demantovala. Kada smo već kod nove sezone, primetili ste da sam i ove jeseni, nastavlja moja ljubavna afera sa glomaznim i jakim ogrlicama. U današnjem postu, ponela sam još jedan odličan primerak, iz asortimana City Fashion prodavnice nakita. Ne zaboravite da imate 10% popusta na sve komade nakita iz njihove ponude, te ukoliko vas zanima kako da je aktivirate, javite mi se na branasdivineworld@yahoo.com, a ja ću vam objasniti sve detalje i uz to poslati fotografije ogrlica koje se trenutno nalaze u prodaji. Radujem se vašim utiscima, na račun ovog ”neopterećujućeg” izdanja. Do idućeg posta, veliki pozdrav! Vaša B.
 During last weekend, I was totally into a casual and comfortable look. From makeup to hair and clothes. As this autumn feels more like spring, the past few days were ideal for wearing favorite jeans, the most comfortable pair of shoes, and a soft Club Couture polka dot sweater. As a cherry on a top, I chose a big, statement necklace. Can’t wait to hear your comments about this casual look! Until next post, big kiss to all! Yours, B.
04

01a
09
06
02
03
10
07

…ogromno hvala mojoj Tanji, na fenomenalnim fotografijama! <3

wearing: jeans: ZARA; sweater: CLUB COUTURE;

shoes: OASAP ; bag: OASAP (sold out);

necklace: CITY FASHION JEWELLERY;

———————————————

408976_512256568792579_212188711_n

Another great Romwe promotion!

From November 2nd through 8th, all of you we’ll have up to 30% off for items that are selected individually by Romwe fashion team! Exclusive Romwe-signature items are also included!

More HERE!

Enjoy Your Shopping!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

39 Responses

 1. Kod tebe me fascinira to sto umes i casual varijantu da pretvoris u nesto zaista divno i das mu svoj licni pecat… sve pohvale :*

 2. Šta reći, a ne ponoviti se :)))))
  savršeno,prelepa si,džemperak me je oduševio, a
  i same fotografije su divne. moram i ja da se
  zahvalim Tanji, i dopada mi se to što su
  blago mračnije slike no inače, pa je sjajna promena,
  kao da se hvatale sumrak(izvini ako samo lupam),
  što mi je posebno simpatično :)))

  1. konfor (fr. confort)
   udobnost, ugodnost (kao posledica ukusnog i praktičnog uređenja stana, života i sl.), sve ono što jedan stan treba da ima pa da bude potpuno udoban; materijalno blagostanje; pomoć; up. komfor.
   Love ,T:-*

 3. Uštedite novac i vreme u potrazi za Vašim novim domom. Bez obzira dali kupjete nekretninu , iznajmljujete ili prodate Mojtrg.rs je sajt gde ćete naći ono što Vam je potrebno. Prodaja stanova privatnih lica i agencija na celoj teritoriji Srbije. Potraga počinje i završava sa Mojtrg.rs a izbor ostaje Vama ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *