‘Fashionable Friends’ for Fahionela

2
Krajem decembra prošle godine, u svoj onoj prednovogodišnjoj ludnici, zanimljiva ekipa se okupila u sveže otvorenom ateljeu Ines Janković. Cilj posve jednostavan: sjajnu atmosferu večeri preneti na fotografije Aleksandra Carevića. Ujedno prošetati nove modele pomenute Ines, družiti se, popiti po koji gutljaj penušavog pića, dobro se zezati i upoznati nova lica. Produkt ovog malog projekta čiji je idejni tvorac Vesna Filipović, inače i autor Fashionela sajta, videćete na fotografijama koje slede. Krajnja zamisao je bila da se kroz tri priče dve stajliš drugarice, prikaže modni aspekt njihovog prijateljstva u jednoj veseloj noći. Zanimljivo je da se iza ovih lepih lica kriju i zanimljive priče, te je ovo ujedno bio lep način da se na jednom mestu okupe devojke iz različitih modnih sfera: modelinga (Anica i Sara su nova lica International Scouting Office-a), dizajna (Mima je nekadašnji dizajner Nicola’s-a, koja trenutno živi i radi na relaciji Pariz-Beograd), stilizovanja (dovoljno je samo reći Elena) i modnog bloginga (tu nastupamo Jovana i moja malenkost). Zavaljujući divnoj Vesni, imam priliku da vam pokažem i tri neobjavljene i neobrađene fotografije. Nadam se da će vam se čitava ova priča svideti, koliko je nama koji smo u njoj i učestvovali. Do idućeg posta, budite mi pozdravljeni… Vaša B.

P.S. Ne zaboravite da učestvujete u nagrađivanju povodom Dana zaljubljenih u kojem možete da osvojite narukvicu zlatare Stefanović 1886!

At the end of December, I was a part of another great editorial for Fahionela site. The goal was to show a fashion aspect of the friendship of two girls in a joyous night. At the same time, this was a great way to gather people from different spheres of fashion: modeling, design, styling and fashion blogging. In front of you is a product of the whole work, and in the end you’ll see three bonus photos. I hope that you will like this lovely story in pics. Until next post, greetings to all. Yours, B.
00003

00004
00006
00005
00001
00002
Sara T. & Anica R.
+ 3 bonus photos
DSC_3393
DSC_3447
DSC_3451
Creative director: Vesna Filipović
Photography: Aleksandar Carević
Photographer’s Assistant: Dragan Radojević
Editor: Jelena Radosavljević
Stylist: Nemanja Ivanišević
Makeup artist: Goran Kukolj
Models: Anica R., Sara T., Branislava Antović, Elena Nikolaevna, Jovana Radojičić and Mima Madžarac.
Clothes: INES atelier
Burgundy algorithm AW/13 collection
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

25 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *