Featured in ”Jasmin” + Behind The Scenes Photos

17

Uz bolove u grlu, topli čaj pri ruci, i maramice u drugoj, pokušavam da vas uvedem u priču današnjeg posta. Početkom novembra, stigao je poziv od Milijane Radović, novinarke magazina ”Jasmin”, za intervju koji bismo uradili u okviru rubrike ”Lovac na talente”. Bilo mi je i više nego zadovoljstvo, da odgovorim na njena kratka pitanja, i podelim sa čitaocima ”Jasmina” detalj više o sebi. Kako je planirano da intervju prati i moja fotografija, koji dan kasnije obrela sam se u studiju sjajnog Marka Todorovića. Imajući mogućnost da sama odaberem svoj outfit, rešila sam da se poigram sa jesenjim nijansama poput bež i narandžaste, dodam malo leo printa, i teksasa, i sve zaokružim fantastičnim crnim blejzerom. Za šminku koja je moje izdanje za tu priliku učinila potpunim, pobrinula se divna Milana Bresko.  Rezultat te večeri videćete na fotografijama koje slede, a na kojima se od srca zahvaljujem Marku! Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa profesionalcima poput njega i Milane. Sada vam prepuštam gvir u jednu od mojih radnih blogerskih večeri. Do idućeg posta, budite mi pozdravljeni. I čuvajte se prehlade. Vaša B.

Ne zaboravite da učestvujete u Sheinside nagrađivanju, u kojem možete da osvojite jedan od šest fantastičnih džempera. Požurite, jer se igramo do 10. decembra!

 

During these first days of November, I was invited for an interview by Milijana Radović, the journalist of ‘Jasmin’ magazine. It has been more than a pleasure to answer her short questions and share a few more details about myself. A few days later, I had a photo shooting for the same interview, in the studio of an amazing Serbian photographer Marko Todorović. As I had the opportunity to choose my own outfit, I decided to play with autumnal hues like beige and orange and to add a little bit of leopard print and denim. Lovely Milana Bresko was in charge of my makeup. The following photos are the results of that evening. Until next post, greetings to all! Yours, B.
Do not forget to participate in Sheinside giveaway, in which you can win one of six fantastic sweaters. Hurry, because we are playing until the 10th of December!
18

19
20

 

Behind The Scene Photos

 

01
02
03
05
08
04
06
07
Sa Milanom Brasko, šminkerkom (krajnje levo) i Cvijetom Radović, PR-om FashionBloger.rs
09

 

10
12
15
16
11

…moja velika zahvalnost Marku Todoroviću na sjajnim fotografijama!

wearing: bluse: ROMWE; pants: NEW YORKER; denim vest: SHEINSIDE; blazer: SHEINSIDE; shoes: SHEINSIDE; necklace: CITY FASHION JEWELLERY;

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

30 Responses

  1. Upravo večeras slučajnim ulaskom u Jasmin uzela sam časopis i iznenadila se kada sam na stranicama prepoznala svoju omiljenu blogerku:) Dopao mi se deo o ambiciji:) Veliki pozdrav!

  2. Cipele su predobre! Jedva cekam da pogledam casopis, redovno ga uzimam i pored toga sto mi sluzi za informisanje u svetu makeup-a, sada ce mi uzitak dodatni biti da procitam tvoj intervju. Slike su divne, kao i makeup! Cestitam! xo

  3. divna si!! posebno mis e sviga frizura-obozhavam kratke frizure i dugacko sam nosila-nekako sada nemam hrabrost da je opet oshisham hahah-jako mis e sviga blog i pratim te-evo i mog bloga- anitce.blogspot.com

  4. Joooj, oduševljena sam B. 😀
    I jedno veliko bravo!!!
    Ti fenomenalno izgledaš, a poslednji set fotki na stolici…no comment 😉 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *