Fotografisanje za magazin ELLE – Outfit Br. 2 i Br.3

Znam, znam, znam jako kasnim sa postovima, ali totalno me je ulenjilo ovo praznovanje. Još par dana i vraćam se u formu. Obećavam! A danas po obećanju ostatak ELLE autfita. Po reakciji mojih najbližih, a i po mom mišljenju ova dva autfita su se izdvojila, tako da me baš zanima i vaše mišljenje. Divni Darko Kostić mi je za potrebe slikanja pozajmio sjajan kaput i presjajnu Chanel torbu, tako da su i po tome ovi autfiti posebni. Stoga, nadam se da će vam se dopasti ovih par fotkica. Nažalost, nemam ih više, jer smo bile baš u velikoj gužvi tokom slikanja, ali veliko hvala Vanji i na ovih par sjajnih fotografija. Iz upravo navedenog razloga ostaću vam dužna za fotografije četvrtog autfita. Inače, imate još par dana da me pitate sve što vas zanima OVDE, a ja ću već u jednom od narednih postova detaljno odgovoriti na sva vaša divna pitanja. Do idućeg posta veliki pozdrav i poljubac za sve! Vaša B.
I know, I know, I know, I’m very late with the posts, but I was totally getting lazy through the holydays. A few more days and I will return to form. I promise! And now as I promise rest of my ELLE outfits. By the reaction of my closest, and in my opinion these two outfits were the most interesting, so I really want to know your opinion about it. Amazing Darko Kostic, Serbian famous designer, lent me a great coat and amazing Chanel bag, so that made these outfits even special. Therefore, I hope you enjoy these few pics. Unfortunately I do not have them anymore, because we were in a big hurry during the shooting, but a big thank Vanja on these couple of great photos. Otherwise, you have a few more days to ask me whatever you want HERE, and I’ll have one of the following posts to arrange details of all your wonderful questions. Until next post, greetings and a kissis for all! Yours B.
wearing:  Look No. 2 > shirt: BERSHKA; skirt: HANDMADE; shoes: REPLAY;
Look No. 3 > jacket&skirt: HANDMADE; shoes: REPUBLIC;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

52 Responses

 1. Nije lijepo ovo sto nam radis! 🙂 Ovaj manitl na prvoj slici mi je dah oduzeo! Sreca tvoja, pa ne zivis blizu mene! 😉
  Divne kombinacije!
  K&A

 2. Devojke, hvala vam najnajnajlepše na ovako lepim rečima!!!Drago mi je da vam se dopadaju autfiti, a pogotov moje handmade stvarčice! 😉
  Što se tiče kaputa, ne sećam imena brenda koji stoji iza ovako divne stvarčice tako da vam nažalost ne mogu pomoći!
  Hvalaaaaa punooo još jednom!Svimaaaa!!

 3. Brany moja slatka, evo i ovde, javno da te pohvalim, a znas da si mi oduzela dah kada sam ih premijerno ugledala! Svaka cast!:)

 4. jao diiiivnoooo!!!!! ajme ova chaneluša je preprepresavršena! kad sam prvi put vidjela slike, ja sam mislila da je tvoja, već sam mislila blago ti se 🙂 stvarno je prekrasna i posebna <3

 5. Ova druga kombinacija rastura- od cipela, preko suknje i jaknice do naocara koje su fabulous!
  A chanel no comment!

 6. Mnogo mnogo mnogo dobro:-))). Treci look fatalan, ti kako si to iznela, suknja kako ti stoji, tasna savrsenstvo i vec ishvaljena jaknica. A drugi look je definitivno potpuno originalan, nesvakidasnji upotpunjen sa carapicama i cipelicama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *