Girl On Fire

 

 

01
Haotično bi bio eufemizam za atmosferu koja me prati par poslednjih dana. Kraj godine se i u blogovanju pokazao kao vrlo zanimljiv, plodan ali i naporan period. Iz tog razloga možda ne stignem da vam na poruke, mejlove i pitanja na samom blogu odgovorim u onom roku u kojem ste navikli. Ne zamerite. Čim budem našla koji minut viška, eto me sa detaljnim odgovorima. Do tada, pred vama je najnoviji outfit post. Pantalone sa printom imaju vodeću ulogu, i dominiraju. Sve ostalo je u službi njihovog naglaska. Čekam utiske! Budite mi pozdravljeni! Vaša B.

 

Chaotic would be the best word to describe the atmosphere of the last days. The end of the year is at the same time the most interesting and the most strenuous period of the year for a fashion blogger. Until I have more time, and more words, enjoy my latest outfit post. Print pants had the main role. All other parts of the outfit are there to to give emphasis to them. I’m waiting for your reactions! Until next post, greetings to all! Yours, B.

07

02
06
13
04
08
05
15
10
09
03
12
14
…ogromno hvala mojoj Slađi na fantastičnim fotografijama! :*

wearing: blouse: SHEINSIDE; pants: STRADIVARIUS; boots: CHOIES;

coat: MISS SIXTY; bag: OASAP; scarf: HANDMADE by my mom; bracelet: ALM JEWELLRY;
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

44 Responses

 1. Uuu, pantalone odlicne:)Da li znas mozda za neki losion protiv urastanja dlaka?

  1. Hvala puno! 🙂
   Ne znam losion, ali znam mast, koja je zaista odlična: Hidrociklin. Kupuje se u apotekama, i zaista je fantastičan kada su kožni problemi u pitanju. Među njima i urastanje dlaka…
   Srdačan pozdrav! 🙂

  2. ko ima problem sa urastanjem dlaka, preporucujem skupljanje parica i na trajnu epilaciju. jeste potrebno 4-5 tretmana ali ako vam je to mnogo parica, cak i sa jednim tretmanom prepolovi se kolicina, tako da prestane urastanje.. meni je samo to zaista zaista resilo problem. poz!

 2. Oooodlično!!! Baš mi se dopadaju pantalone, kako ti stoje i cela kombinacija! Bravo!

 3. divim ti se !
  kako mozes samo uvijek tako dobro izgledati ? i taj stil, odlican !
  sad zelim i ja takvu jaknu, te hlace, cizme, ma sve 🙂

 4. Šal je prelep! Ruž mi se mnogo dopada i baš ti pristaje:) Pantalone mi nekako “spuštaju” kombinaciju, dezen mi više priliči za neki odveni predmet za toplu kućnu varijantu.

  1. Hahaha draga, pa mislim da ćeš se obradovati krajem iduće sedmice, jer post sa upravo tom sadržinom ide! 🙂 Zato me trenutno nije ni bilo, jer pripremama jednu uzbudljivu završnicu ove 2012. 🙂 Prati blogić! :*

  2. Molim te za odgovor ako nije problem:)Imam već novogodišnju kombinaciju,ali hvali joj komad nakita da upotpunim outlook.Znaš li da li je još u prodaji ona ogrlica iz tvog posta Easy like sunday nihgt,i kolika je cena bila?Hvala. PS Nisam rekla da si divnaaa, uvek.

  3. Draga, proveriću koliko damas ima li još ovakvih ogrlica! Javljam ovde! Razumi ako ne bude odmah informacije jer je nedelja, ali potrudiću se 😉

  4. Hvala ti.Žao mi je,ali pokušaću da nađem nešto slično njoj.City ima lepog nakita pa ćemo tražiti nešto približno.Baš si coool:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *