Glamorous Nature

09a

 

Kada sam prvi put posetila Donje Jezero reke Grze, znala sam da će pejzaž koji sam tamo zatekla biti i više nego idealna scenografija za jedan od ”onih” postova. Kada kažem onih: mislim na nekonvencionalni outfit post, kojem se odmaram(o) od ustaljenih, naviknutih, očekivanih. Post u kojem dozvoljavam sebi da uz dugu elegantnu haljinu, pod bosim stopalima osetim ”prštanje” planinske prašine. Post u kojem osim fotografija, stvaram i uspomene.
Druga poseta ovom divnom kraju Srbije, omogućila mi je da planiranu zamisao sprovedem u delo. Bila je ovo idealna prilika da svoju prošlogodišnju haljinu, obučenu samo jednom, prošetam putem kojim, verujem, nije prošlo puno satenskih haljina. Jedino što mi preostaje, jeste da vam neskromno poručim: uživajte u fotografijama, na kojima neizmerno zahvaljujem mojoj divnoj Slađi! Do idućeg posta…Vaša B.
 
P.S. Ukoliko biste da i sami posetite izletište Grzu, više informacija možete naći OVDE.
When I first visited the Lower Lake (Donje jezero) of river Grza, I knew that the landscape that I found there will be more than an ideal setting for one of ”those’‘ outfit posts. When I say ”those” I think about unconventional, unusual and unexpected outfit posts. Post in which I allow myself to wear a long elegant dress while my bare feet feel ”sputtering” of mountain dust. Post in which, beside photographs, I create memories.
The second visit to this wonderful part of Serbia, allow me to realize this idea into reality. This was an ideal opportunity to wear my last year dress, in the place, where, I belive, not so many satain dress have been seen. Until next post … Yours B.

 

P.S. If you want to visit this beautiful place, more information can be found HERE.

01a

02a
05a
07a
04a
11a
03a
06a
08a
10a
wearing: dress: CUSTOM MADE; bracelets: Prodavnica bižuterije ”Sjaj” (V. Stepe 251.);
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

46 Responses

 1. bas mi je sad sinulo da mi ovo postaje jedan od najdrazih blogova. uvijek puno boja, lijepo i inspirativno.

 2. Ne znam da li mi se vise svidjaju slike, ta haljina, kako to sve tebi stoji, lokacija ili tekst. Savrseno je! 🙂

 3. Brano, fotografije su savršene!!!
  BRAVO za Slađu 🙂
  Ti divno izgledaš u toj maxi haljini i pun pogodak što si bosa 😉 :*

  1. Sve što je urađeno po pitanju korekcije fotografija odnosi se na ekspoziciju i kontrast, usled nešto otvorenije blende prilikom fotografisnja, a sve kao posledica jakog osvetljenja i odsjaja vode.

   Photoshop mi koristi u korekciji fotografija u tom pogledu, jer nema potrebe za bilo kojim drugim vidom ispravljanja.

   Hvala na javljanju! 🙂

   Srdačan pozdrav!

 4. jao, pa imam slike iz detinjstva, bas na tom mostu sa prve fotke…mama mi je iz Paracina…stvarno je priroda cudesna tamo!

  a osim mocne prirode, i tvoj outfit je – MOCAN!!!

 5. Haljina tu i tamo(ali ajde u tvom je fazonu). Ali ne da nisi ovaj put pogodila scenografiju nego… Nemam nista protiv Grze, cak naprotiv, ali stvarno saten i lisajevi na betonu ?!? Mislim da bi pre pristajala lepota Toskane kao scenografija. Cela stvar bi mozda mogla da posluzi za neki film tipa> Mlada devojka posle divne veceri provedene na nekom koktelu na plazi,nasla se u ” kandzama” divlje Grze i planinske prasine, nesvesna sta je ocekuje…horor? Hocu samo da kazem da se outfit ne uplapa uz ovu pripodnu lepotu, malo si kao NLO. Znam da si htela da dobijes na originalnosti ovaj put ali…biiip. Vise srece naredni put. 😉

  Veeeeeliki pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *