In my mailbox: ”Edi” trench

DSC_7813

Uvek mi je zadovoljstvo da iskreno iskažem svoj modni patriotizam, i pozitivno se osvrnem na neku od domaćih modnih kuća, koje sve sigurnije i upečatljivije izlaze iz senke precenjenih stranih brendova i stvaraju svoje ime na srpskom modnom tržištu. Ovoga puta u pitanju je niška modna kuća ”Edi”, koja je dobro poznata ljubiteljima kvalitetnog komada trikotaže. Da se radi o ozbiljnoj kući koja u potpunosti opravdava tezu o kvalitetu domaćih proizvoda u odnosu na one sa etiketom ”Made in China” ili ”Made in Turkey”, imala sam prilike i lično da se uverim, kada mi je pre par dana na kućnu adresu stigao njihov fantastičan mantil, u svetlo sivoj nijansi, idealan za predstojeću sezonu. Moderan dizajn, kvalitetan materijal i izrada, kupili su me na prvi dodir. Sve detaljnije informacije o njihovim prodajnim objektima i celokupnom asortimanu možete naći na njihovom sajtu ili FB stranici. Nažalost, na outfit post sa mantilićem u glavnoj ulozi sačekaćemo sve dok se minus napolju ne smiluje i pređe barem peti podeljak u plusu.
Do idućeg posta veliki pozdrav i poljubac za sve! Vaša B.
lt’s always a pleasure for me to express my sincere fashion patriotism and give a positive review of some of the Serbian fashion houses. This time I’m talking about a Serbian brand Edi, which is well known to lovers of quality knitwear pieces. I had the opportunity to personally check the quality of their designs when I received their fantastic trench in the light shade of gray. Modern design, quality materials and manufacturing bought me at the first touch. More detailed information about their stores and the full range you can find on their website or FB page. Unfortunately, because of the bad weather, the outfit post with the trench will have to wait.
Until the next post, a greeting and a kiss for all! Yours, B.

DSC_7819
DSC_7836
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

30 Responses

 1. Ja verujem u domaće i u potpunosti podržavam!!! ;))
  Mantilić deluje skroz super, i jedva čekam da vidim outfit sa njim!
  🙂 :*

 2. jao divan je, cim prodje ovaj minus idem da ih posetim! 🙂
  hvala na ovome, ja nisam znala da pored trikotaze imaju i ovako nesto 🙂

 3. Super je trench!

  kakva steta sto su protekle 2 decenije unistile modnu industriju kod nas pa sada imamo nezaposlene tekstilce koji savrseno siju ali nemaju nove modele i mlade dizajnere, koji bi, pored svojih unikatnih modela, mogli da rade i konfekciju, ali nema ko da ih plasira…

 4. potpisujem hiPop.. cijela regija je u banani, pa je posebno lijepo vidjeti kako se polako dize sve kao predivan Feniks iz pepela. Mislim da će nas sve to jos ugodno iznenaditi svojim daljnjim razvojem 🙂 zato je super kad im ovako pružamo potporu…

  1. Upravo tako (ovo se odnosi i na tvoj i komentar hiPop).
   I dan danas se prica o kvalitetu izrade i materijala koje su krasile nekadašnje domaće proizvođače tekstilne industrije.Setimo se samo Arilja, koje je i dan danas na glasu po pitanju kvaliteta svog pamuka. Zbog toga, kao što i napisah u tekstu, posebno mi je drago kada imam mogućnost da predstavim dobar domaći brend, jer nekako znam da ide ruku pod ruku sa kvalitetom, koji nam poslednjih godina jako, jako nedostaje.
   Srdačan pozdrav!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *