Komad meseca: H&M ”kockasta” torbica iz Studio A/W 2016 kolekcije

Kraj meseca na blogu Brana’s Divine World između ostalog znači i novi post na temu rubrike ”Komad meseca”. Ovaj put na meniju je jedan asesoar i to krajnje specifičan i simpatičan, prvenstveno zbog svojih dimenzija. Da, videćete da je reč o jednom minijutarnom modnom detalju koji bi se u prvi mah mogao definisati kao nepraktičan, ali već na drugi pogled shvatate da je tajna njegove dopadljivosti upravo u njegovoj veličini pa ćete nepraktičnost jednostavno zanemariti. Tako je barem bilo u mom slučaju i evo nas pred postom u kojem vam taj isti komad preporučujem, i to sa velikim zadovoljstvom.

Reč je o kožnoj torbi iz najnovije Studio kolekcije brenda H&M (o kojoj je već  bilo reči u OVOM postu, inače jednom od meni dražih iz 2016. godine) a koja nam stiže u radnje 8. septembra! I mada će se naći u jesenjoj kolekciji rekla bih da za ovu ”kockastu” lepoticu ne postoji vremenska odrednica. Naime, verujem, šta više, sigurna sam u to da se podjednako uspešno može nositi i u sred letnjih dana baš kao i u sred zimskih noći. Dakle, u svako godišnje doba i u svakoj prilici. A sve zahavljujući printu koji je krasi a koji je krajnje univerzalan, baš kao i boja u kojoj stiže (mada načuh da će je biti i u crvenoj varijanti, što jedva čekam da vidim). Tu su i suptilne nitne i dve kožne tračice koje je čine zanimljivijom no što bi bila bez njih. I otvor na vrhu zbog kojeg imate utisak da vam je pod rukama kakva draga kutijica, u kojoj čuvate važne uspomene, a ne torbica. Sve su to razlozi zbog kojih poželeh da upravo ovaj komad, ovog avgusta etiketiram kao komad mesec. Nadam se da vam se moj izbor dopao i da ste dobili ideju više čime biste to sebe mogli da častite 8. septembra. A ako je išta ostalo nedorečeno, tu sam za sva vaša dodatna pitanja i dileme. Do idućeg posta, najlepše vas pozdravljam… Vaša B.

03 04 05H&M Studio AW 2016 torbica02

 

photos by me
camera used: Canon EOS 6D, lens: 50 mm, f 1.4
more information: Canon Srbija

 

*ovaj post je urađen u saradnji sa H&M Srbija

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

5 Responses

  1. Predivna ♡♡♡ ! I totalno nepraktična, ali kao što si rekla, sve joj je oprošteno . Animal print volim u vidu detalja, torbice ove veličine su već neko vreme ” must have “, savršena je ! Jedini problem je što mi je Bg tako blizu, a tako daleko …☺, dok ja stignem do Beograda, ona će se rasprodati … 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.