Komadi meseca: Pompea veš

Neću okolišati. Neću vas suptilno uvoditi u priču jer nemam vremena za to. Ne zato što žurim ili bilo šta slično, već zato što ne mogu da dočekam da sa vama podelim najdraže otkriće ovog meseca, a vrlo verovatno i sezone. Reč je o vešu. Pompea vešu od mikrofibera, biću preciznija. Da, tema koja se može podvesti pod osetljiviju, mada ja iskreno verujem da nema razloga za to. U tom duhu rešila sam da vodim ovaj post i da sa vama iskreno porazgovaram o problemima koje sam umela da imam sa odevnim komadima ovog tipa i rešenju koje sam za te iste probleme ovog meseca pronašla.

Pričam vam o neudobnosti. Hroničnoj neudobnosti, tačnije. Uzrokovanoj jakim i oštrim šavovima. Ma gde da sam kupovala donji veš, ma koliko da sam ga plaćala, problem bi se ponavljao. Toliko da sam oguglala na isti. Jednostavno, prihvatila sam činjenicu da idealno udoban veš neću pronaći i za to sam krivila svoju građu i jače bokove.

Kada se tim italijanskog brenda Pompea javio sa željom da mi predstavi svoj asortiman, bila sam zainteresovana ali i skeptična. U prošlosti se jesam susrela sa njihovim čarapama ali ne i vešom, te nisam znala šta da očekujem. Objasnili su mi da je kompletan asortiman Pompea veša izrađen od mikrofibera, da je reč o licenciranom tipu proizvodnje na koju Pompea ima ekskluzivno pravo dok ga drugi moraju otkupiti i da u svom tkanju njihov veš ima jone srebra koji obezbeđuju antibakterijsko dejstvo. Istom prilikom mi je naznačeno da je veš sašiven tako da ženama garantuje komfornost, bez ikakvog zatezanja, usecanja i sličnih neprijatnosti. Bila sam zaintrigirana. Posebno poslednjom informacijom. I pristala sam da u određenom periodu isprobam veš i da, ukoliko budem zadovoljna, potvrdim našu saradnju.

jt__4096

Nedelju dana kasnije, mogla sam samo da oduševljeno pozovem Pompein tim i kažem da sam p r e z a d o v o l j n a! Ovaj post je direktna posledica toga. Jer, u mom slučaju oduševljenje proizvodom mora da prethodi saradnji, a ne obrnuto. A ovde je oduševljenja bilo koliko ste ga želeli. Razlozi jesu 3 najbitnije stavke Pompeinog veša: neverovatno prijatan materijal, odličan način šića koji onemogućava bilo kakvo zatezanje i neprijatnosti prilikom nošenja veša, i antibakterijsko svojstvo istog. Ovo ne važi samo za donji veš već i za grudnjake i veš majice (koje su bile iznenađenje svoje vrste jer usled odličnog kroja, koji prati liniju tela, mogu da nađu svoju primenu i u nešto elegantnijim outfit kombinacijama). Da pojednostavim: ona hronična neudobnost je nestala. U potpunosti! Ostao je samo osećaj slobode, udobnosti, lakoće…

jt__4098

I bez obzira što sam ispisala već poprilično redova na ovu temu, imam utisak da vam nisam dovoljno dobro objasnila svoje oduševljenje ovim proizvodima. Bojim se da bi moje dalje ubeđivanje moglo da postane iritantno zato neću dužiti. Samo ću vas pozvati da prvom prilikom skoknete do Tempo, Metro, Hiper, Roda ili većih Univerexport objekata, u kojima se može naći Pompea veš, i sami otkrijete zašto je upravo on moje otkriće sezone. Znam da ćete me odlično razumeti već nakon što prvi put isprobate isti. Čekam vaše utiske ukoliko ste se već susreli sa ovim brendom i njegovom ponudom. Do idućeg posta… Vaša B.

STYLING BY ME & PHOTOS BY JOVANA TOMAŠEVIĆ
camera used: Canon 5D Mark III, lens: 50mm f 1.4
more information: Canon Srbija

*ovaj post je urađen u saradnji sa Pompea Srbija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

8 Responses

 1. Ja imam bas taj beli (i takav crni) sa naslovne fotografije i odusevljena sam! Kupujem ih u Zrenjaninu u Pompeinoj radnji. Od kad mi je drugarica preporucila, samo njih kupujem! 🙂

  1. Baš mi je drago da se slažemo! Ja sam istinski oduševljena i zaista verujem da se retko ko može razočarati u ovaj veš jer je, kao što već napisah u tekstu, neverovatno prijatan i udoban! Hvala ti što si se javila i podelila sa nama svoje utiske! 🙂
   veliki pozdrav šaljem!
   Brana

 2. Molim te kaži mi tasnica odakle je i koliko prelepa je??
  Ja nisam probala njihov veš jer nikada nisam pronašla vel uvek ima samo malenih, to za mikrofiber znam, imala sam nekad ranije dva kupaca kostima i predobri su bili a pizamu donji deo još uvek nosim ni ne secam se maltene koliko je prošlo, imali su radnju davno u mom gradu!

  1. Draga Nataša,
   torbica je iz nove Parfois kolekcije. Uzeta u TC Stadion. 🙂
   Držim palčeve da nađeš svoju veličinu, jer sam sigurna da ćeš se oduševiti!!! 🙂
   Veeeliki pozdrav!
   Brana

 3. Neverovatno – baš prekjuče sam se u Tempu vrtela oko Pompea brushlatera boje kože i nisam ga uzela samo zato što sam bila skeptična. Evo koliko sutra idem da kupim makar jedan i da, nadam se, potvrdim tvoje utiske. Pozdrav

 4. Pompea ves sam otkrila slucajno jos 2007 i od tad ih ne menjam, za kvalitet cena je ekonomicna…Jednostavno su nezamenljivi ko ih jednom obuce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *