Kupuj domaće!

Veeeeliki blogerski pozdrav svima!!! Par dana me nije bilo, kako u Beogradu tako i on-line, ali ne časim ni časa već vas odmah upoznajem sa svojim novim miljenicama. Rekla sam sebi da moram malo da odmorim sa kupovinom, jer sam poooošteno iskoristila januar i sve pogodnosti koje sa sobom nosi u obliku velikih sniženja, ali ovo je bilo jače od mene! Konačno sam našla par ravnih, do članka dubokih čizmica u meni neverovatnoj boji, koje prosto odišu rock-chic-om koji obožavam(kako ja tako i duboko sakrivena rokerka u meni)! I najbolje u čitavoj priči je to da su moje miljenice model domaćeg brenda Krissbo iz Čačka! Ne znam za vas, ali uvek mi je draže kada na mojoj obući ili odeći umesto “made in China” vidim “made in Serbia”. Eto toliko za ovaj povratnički post, i naravno očekujte novi outfit post sa čizmicama u glavnoj ulozi! Ljub Ljub Vaša B.
Huge blog-greeting everyone!!! For a couple of days I was away as from Belgrade as from network, but I am ready to introduce you to my new darlings. I told myself that I need to rest a bit from shoping, because I used January and all the benefits that brings in the form of large sales, but this was stronger than me! Finally, I found a couple of straight to the article deep boots in amazing color, which reflect the rock-chic that I adore! And the best in the whole story is that my favorites are the model from domestic brand Krissbo. I do not know about you, but I always prefer when on my shoes or clothes instead of “made in China” see “domestic”. So much for this comeback post, and of course, expect a new outfit post with boots in the lead role! kiss kiss Yours B.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

27 Responses

 1. brava! krissibo je skroz kul, prvi put chuh za njih posle nekog fashion selectiona, ali posle malo istrazivanja ispadoshe oni dobra firma
  super modeli, moderni oblici, zanimljive boje i dezeni
  te thumbs up za kupujmo domace 🙂

 2. Thank you, Cindy!kisses!
  Hvala puno, Danice!***
  JK, upravo to!!Odusevila sam se koliko su im modeli trendy i vrlo kvalitetne izrade!Zao mi je sto u Bgu jos uvek nisam videla njihovo prodajno mesto!Nadajmo mu se!
  A line, hvala punoo!!!
  Ivania, thank you!xoxo

 3. @Branak, zaista nisam sigurna!Kupila sam ih u Cacku, ali mislim da je neko u komentarima napisao da ih je vidjao i u Bgu, tako da verujem da se negde prodaju, samo bi trebalo procunjati:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *