Lada Dragovic’s Fashion Show+Giveaway Winner

Inspirisana šestim vekom, ”zlatnim dobom” vizantijske umetnosti, dizajnerka Lada Dragović čija je najnovija kolekcija prikazana sinoć u romantičnoj atmosferi cafe bara El Campo, odlučila se za koncept obnavljanja umetnosti, iznova pretačući stare vrednosti u modernu sadašnjicu.
Vraćajući se ”vintage” vremenu koje nije poznavalo površnost, Lada se ujedno vraća temeljnijem i kompleksnijem radu. Svi modeli su izrađeni od isključivo prirodnih materijala: pamuka, viskoze i velura sa širokom paletom boja od kraljevsko plave, preko bež i ciklama do boje kajsije i zlata. Detalji, po kojima je ova kreatorka inače poznata, a sa kojima se ovog puta ”poigravala” ručno ukrašavajući haljine, daju neophodnu dozu savremenog, dok klasični krojevi vraćaju u prošlost.  Devojke za koje Lada Dragović kreira su samouverene, otmene, klasične. U sebi imaju moć i delić savremenosti, ali se uvek vraćaju klasici i neprolaznom. Uživajte u kratkom foto prikazu povratka na ”Šestu stranicu Vizantije”.
P.S. Ime dobitnika Naughty Monkey cipela čeka vas na kraju posta!
In this post, you can enjoy a short photo journey through the new collection of a young Serbian designer, Lada Dragović, whose fashion show I attended last night. It was like a time machine that brought us to the time of great Byzantine. It was romantic, it was ”vintage” and so inspiring. Hope you’ll like it too.
P.S. The name of the Naughty Monkey giveaway winner is at the end of the post!
10

11
12
13
15
16
14
17
18
20
19
21
22
Od 145 validnih komentara korišćenjem Random.org-a odlučeno je da je dobitnik Naughty Monkey Overboard sandale čitateljka koja stoji iza profila Moje Makaze! Čestitam! 🙂
Svima ostalima više sreće idući put!
And the winner of the Naughty Monkey Overboard sandals is the reader behind the profile: Moje makaze! Congrats!!!:)
For everyone else, better luck next time!

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

13 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.