Magazin Trend – Outfit br. 3

Dok rovinjska kiša dobuje po terasi našeg apartmana, shvatih da je trenutak idealan da sa vama podelim treću i poslednju kombinaciju iz serije outfita fotografisanih za magazin Trend (o kojem sam vam više rekla u OVOM i OVOM postu). Kombinacija nešto ozbiljnija od prethodnih i rekla bih, najposlovnija. U glavnoj ulozi beli Lindex komplet od debljeg pamuka praćen sa tek nekoliko detalja, među kojima je i moja omiljena PrePlet Art ogrlica (nema sezone u kojoj je nisam makar jednom prošetala).

Ovaj outfit zapravo je moj omaž još jednom jesenjem trendu koji ću sa zadovoljstvom gustirati. Reč je o kompletima. Još tokom proleća ušunjali su se na liste zanimljivih trendova za isprobati, da bi tokom leta postali pravi modni ”must”. Kako verujem da će i jesen proteći u njihovom znaku, biram ih i predlažem, i sebi i vama. Jer njihova praktičnost je neosporiva. Kao i elegancija koju daju osobi koja ih nosi. Stoga, iskreno se nadam se da će vam se moja interpretacija ovog trenda svideti…

Do idućeg javljanja, koje će nas iz jesenjih trendova vratiti u i dalje aktuelno leto, pozdravljam vas iz jednog od najlepših gradova Istre, Rovinja, gde se od juče nalazim. Vaša B.

_MG_9224_MG_9236_MG_9331_MG_9294_MG_9337_MG_9379

 

all photos by Girogio Gruizza

wearing skirt, shirt & bag: LINDEX; necklace: PrePlet Art; shoes: ZARA;
watch: TOMMY HILFIGER; bracelet: MILK&HONEY

hair by: Branko Ivanović (Artego Hair Studio)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Pročitajte još

12 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *