Moja mama je genije!

Još jedna u nizu genijalnih rukotvorina moje mame! Danas za vas samo nagoveštaj (pretpostavljam da već nazirete o čemu se radi), ali samo do sledećeg outfit posta, kada će uslediti prava premijera. Stay tuned!
Another in a series of ingenious мy mom’s handicraft! Today only a hint for you (I assume that you are already apparent what it is), but only until the next outfit post. Stay tuned!
HVALA OD SRCA SVIMA NA REDOVNOM PRAĆENJU I DIVNIM REČIMA KOJE SVAKODNEVNO UPUĆUJETE NA MOJ I RAČUN MOG BLOGA! NE MOŽETE DA ZAMISLITE KOLIKO ZNAČE I PRIJAJU!  ZBOG VAS VREDI SVAKI ULOŽENI MINUT, SVAKA ISKUCANA REČ,  SVAKA NAPRAVLJENA FOTOGRAFIJA! 
VELIKI POLJUBAC ZA SVE!!!
THANK YOU ALL FROM THE BOTTOM OF MY HEART FOR THE REGULAR FOLLOWING AND ALL WONDERFUL WORDS! YOU CAN NOT IMAGINE HOW IT MEAN TO ME! BECAUSE OF YOU EVERY INVESTED MINUTE, EVERY WRITTEN WORD AND EVERY MADE PICTURE HAVE A WORTH! LOVE FOR ALL!!!
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Pročitajte još

24 Responses

 1. hehe tu ste, tu ste!:)
  drago mi je da sam vas zalogilacala!:)
  prenecu mami pohvale!***

  handmade clothes, thank you, it will be soon!:)

 2. Pretpostavljam da je tvoja mamam sasila ovo, ne vidim celi rezultat ali za sad izgleda preslatko. Jedva cekam da vidim tvoje outfite uz suknju, da i ja dobijem ideje 🙂

 3. Drenka, da ona je sasila, a rezultat cete videti u sledecwm outfit postu! Drago mi je sto ti se dopada, i nadam se da cu te inspirisati!:) Pozdrav za Makedoniju;)

 4. Blago tebi na tako kreativnoj mami. A jos i leopard print, jedva cekam outfit post!:))))
  p.s. Super je ovaj link ya fb, odusevila si me!:)))

 5. ok i love love love loveeeeeeeeee ur blog i so happy i found it…following you=)
  check out our blog and let us know what you think i hope u like it and hope u follow us back =)
  kisses

Leave a Reply

Your email address will not be published.